24 Idei practice si utile de amenajare a unui birou pentru copii

24 Idei practice si utile de amenajare a unui birou pentru copii

Cei mici au nevoie de un spatiu suficient de mare pentru a-si desfasura activitatea. Un birou pentru copii trebuie sa fie practic, dar amenajat creativ si ingenios pentru ca micutii nostri sa nu se simta intr-un mediu putin prietenos atunci cand isi fac temele si atunci cand studiaza pentru proiecte.


De aceea, atunci cand amenajam un birou, acesta trebuie sa respecte cateva reguli de baza. In urmatorul articol, va prezentam cateva dintre acestea, iar voi le veti alege pe cele care consinderati ca se potrivesc in incaperea in care cel mic isi desfasoara activitatea.

Zona colorata

Indiferent ca este vorba de un spatiu strict pentru a lucra sau de un birou in care cel mic isi desfasoara si timpul liber: se joaca la calculator sau citeste benzi desenate, biroul trebuie sa aiba o zona colorata. Acest lucru poate fi privit din diferite unghiuri: putem sa ii amenajam peretele sau biroul cu diverse ornamente colorate, postere cu desenele sau cu personajele preferate sau putem sa alegem peretele din fata biroului – daca acesta este pozitionat cu fata la perete – pentru a ii lipi astfel de harti de perete. Aceste harti pot fi realizate din hartie plastifiata sau puteti alege harti magnetice. Indiferent daca alegeti harta Europei, harta Romaniei sau harta Bucurestiului, fiecare dintre ele va fi utila pentru cel mic si va adauga un strop de culoare spatiului pe care el il utilizeaza si pentru studiu, cat si pentru recreere.

amenajare-a-unui-birou-18

amenajare-a-unui-birou-2

Zona cu recuzita pentru studiu

In desfasurarea activitatii din orice birou, aveti neaparat nevoie de hartie a4 pentru copiator. Hartia este indispensabila deoarece ea ii ajuta pe cei mici sa poata sa scoata la imprimanta sau sa copieze documentele de care au nevoie, color sau alb-negru.
Copiilor, dar si noua ne este mai usor sa lucram pe un document in format fizic decat pe un document pe care il avem numai in format electronic.


Instrumente de lucru

Pe langa acestea, cei mici au nevoie de instrumentele de scris, cartile si caietele necesare cat si de o lumina potrivita care sa ii ajute sa fie mereu atenti la activitatea pe care o desfasoara. Lumina si corpurile de iluminat sunt un factor important de care trebuie sa tinem cont atunci cand vine vorba de amenajarea unei incaperi.
De asemenea, nu uitati ca cei mici au nevoie si de timp liber pentru a se relaxa in fata calculatorului. Chiar daca noi credem ca aceasta activitate are tendinta de a-l obosi pe cel mic, el se va bucura de cateva ore petrecute in fata calculatorului.

In ceea ce priveste amenajarea propriu-zisa, va sfatuim sa alegeti un birou simplu, cu sertare pentru depozitare si suficient de mare incat cel mic sa nu fie nevoit sa isi tina lucrurile inghesuite pe el. Noi va dorim spor la treaba!

amenajare-a-unui-birou-3

amenajare-a-unui-birou-4

amenajare-a-unui-birou-5

amenajare-a-unui-birou-6

amenajare-a-unui-birou-7

amenajare-a-unui-birou-8

amenajare-a-unui-birou-9

amenajare-a-unui-birou-10

amenajare-a-unui-birou-11

amenajare-a-unui-birou-12

amenajare-a-unui-birou-13

amenajare-a-unui-birou-14

amenajare-a-unui-birou-15

amenajare-a-unui-birou-16

amenajare-a-unui-birou-17

amenajare-a-unui-birou-18

amenajare-a-unui-birou-19

amenajare-a-unui-birou-20

amenajare-a-unui-birou-21

amenajare-a-unui-birou-22

amenajare-a-unui-birou-23

amenajare-a-unui-birou-24

amenajare-a-unui-birou-25

via


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI