26 Modalitati diferite de a iti ilumina curtea, terasa sau gradina

0
1143
lumina curtea

26 Modalitati diferite de a iti ilumina curtea, terasa sau gradina

Descopera cum iti poti ilumina curtea, terasa sau gradina pentru a iti face serile de vara si primavara mai frumoase, mai placute.


In galeria foto de mai jos vei gasi o multime de idei de proiecte frumoase pentru ca terasa, curtea si gradina ta sa fie spectaculoase, mai ales pe timp de seara. Pregateste-te sa petreci momente de neuitat aici impreuna cu familia si cu prietenii tai.

Construieste o mica pergola

O pergola este o constructie din lemn, metal sau plastic, o constructie pe care poti sa fixezi un acoperis simplu sau retractabil. De asemenea, poti sa o lasi libera pentru ca serile de vara sa fie mult mai aerisite sau poti opta pentru a pozitiona pe ea corpuri de iluminat.

De asemenea, daca esti pasionat de plante sau chiar de cresterea vitei de vie, aceasta poate fi pusa sa creasca pe pergola ta din lemn. Nimic nu este mai frumos vara decat sa stai relaxat la umbra vitei de vie, iar toamna sa te bucuri de roadele acesteia.


Corpuri de iluminat fixate pe gardul casei

Daca ai un gard inchis, atunci corpurile de iluminat pot fi pozitionate pe gard, ca o perdea ce iti ofera lumina pe timp de seara. Poti pune aici o masuta si cateva scaune, iar vara te vei putea relaxa afara, inainte de a te duce la culcare. Somnul tau va fi mai profund si mai odihnitor datorita aerului de afara.

sursa foto: Pinterest