27 Idei DIY pentru iluminat absolut superb in gradina casei

0
1443
iluminat absolut superb

27 Idei DIY pentru iluminat absolut superb in gradina casei

Aceste idei sunt pur si simplu superbe! Amenajati-va si voi cu bani putini o gradina in care sa va simtiti comod, in care sa simtiti ca sunteti ACASA!


Orice seara poate fi petrecuta in gradina casei tale, daca gradina este amenajata frumos si comod. De aceea, va propunem cateva idei pentru a amenaja gradina, chiar in acest articol.
Poti face din gradina casei tale o mica imparatie. Imparatie pe care sa o protejezi si de care sa ai mereu grija. Acesta este secretul unei gradini superbe, unei terase pe care mereu iti doresti sa stai, dar si unui loc frumos amenajat.

Corpurile de iluminat din gradina, un factor important

Corpurile de iluminat din gradina casei tale sunt un factor important, de care trebuie neaparat sa tineti cont si voi. De aceea, speram ca ideile din acest articol sa va inspire

Roata de lemn amenajata fabulos

Ai nevoie de o roata de lemn, poate o roata veche de la fantana casei tale. Te invitam sa o amenajezi ca in poza de mai jos, folosind o instalatie cu lumini simpla. O idee atat de simpla, insa cu un impact atat de mare!


Tavan realizat din lumini

Un tavan pentru terasa casei tale realizat numai din becuri. Suna bine, nu-i asa?

Aranjeaza in diferite feluri lumina pe pergola din gradina ta. Pune-ti imaginatia la incercare!

Amenajeaza intrarea casei tale!

Intrarea din casa poate sa fie transformata cu ajutorul unor instalatii de lumini. Ai grija cum le aranjezi pentru ca intrarea sa pofteasca in casa musafirii cu drag si cu multa caldura.


Foloseste-te de copacii din curte

Pentru a amenaja cat mai creativ, agata instalatiile de lumini de crengile copacilor din gradina ta! Ce zici, nu-i asa ca arata bine? Vei vedea ca gradina ta se va transforma complet!

sursa foto