3 accesorii, 21 de feluri de a le transforma in decoratiuni rustice

3 accesorii, 21 de feluri de a le transforma in decoratiuni rustice

Firesc ar fi sa ne intristam de aceste zile friguroase. Insa pe noi ne bucura acest fapt, deoarece avem posibilitatea de a sta in casa la caldura si de a urmari idei de decoratiuni rustice, decoratiuni pe care le putem realiza din 3 accesorii simple.


3 accesorii banale din care putem confectiona decoratiuni rustice

Nu este nici o diferenta intre sfoara, panza de sac si boabele de cafea. Toate sunt niste accesorii banale. Numai ca din astfel de lucruri banale, asa cum le-am numit noi, putem confectiona niste decoratiuni spectaculoase din punct de vedere estetic. Iar ceea ce le face spectaculoase este maiestria cu care sunt realizate. Iata asadar ca si aici putem vorbi de o arta. Arta de a da viata unor lucruri pe care le folosim ocazional.

Decoratiuni rustice – Mod de lucru

Pentru a descrie cum se realizeaza astfel de ornamente, ar trebui sa aflati ce fel de accesorii mai sunt necesare pentru astfel de proiecte. In primul rand aveti nevoie de un lipici transparent si fluid, de un desen cu motive florale si de o folie din plastic. Dar puteti folosi margele, fundite, dantela, sticle din sticla pe care sa le decorati cu sfoara sau cescute de cafea pentru a lipi micile boabe de cafea. Restul este doar imaginatie.

decoratiuni rustice

Decoratiuni rustice sub forma de tablouri

Ce mai putem confectiona din astfel de accesorii? Iata o singura intrebare cu o multime de raspunsuri. Spre exemplu, putem decora vazele din sticla sau putem decora cescutele din ceramica. Iar acestea sunt doar doua din multitudinea de obiecte decorative pe care le putem realiza din 3 accesorii la indemana. Sfoara, panza de sac si boabe de cafea. Priviti!


decoratiuni rustice decoratiuni rustice decoratiuni rustice

Tuburi din carton decorate cu sfoara

Idei de a decora sticlele din sticla

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI