3 Modalitati diferite de a crea un spatiu cu umbra in curtea ta

3 Modalitati diferite de a crea un spatiu cu umbra in curtea ta

Daca locuiesti la curte si inca nu ai construit un mic spatiu cu umbra, atunci cu siguranta ai nevoie de ideile de mai jos. Zilele de vara sunt insuportabile fara un spatiu cu umbra in curtea casei tale.


Aceste 3 modalitati diferite de a iti crea putina umbra in curtea ta sunt ideale pentru orice spatiu, indiferent de dimensiunea sau forma pe care o are acesta.

O pergola frumoasa

Pergola este o constructie ideala pentru a crea umbra partial sau chiar total in curtea casei tale. Daca nu vrei sa alungi soarele in totalitate, pergola este constructia ideala in acest sens.

Acoperisul ei este construit de obicei din bucati de lemn cu spatii intre ele, spatii care permit soarelui partial sa intre in curtea ta.


Pergolele pot avea acoperis retractabil sau acoperis realizat din lemn, cu mici gaurele care sa permita luminii sa intre aici.

Construirea unui gazebo pentru un spatiu cu umbra

Construirea unui gazebo este o solutie ideala pentru a avea in curte un spatiu cu umbra. Aici te poti relaxa, poti lua masa in zilele calduroase sau poti citi o carte in natura.

Diferenta dintre o pergola si un gazebo este ca acesta poate fi acoperit in totalitate si lasat doar un perete liber. In acest fel, vei construi un fel de living room, dar care sa fie aflat in curtea casei tale.


Inspira-te si din pozele de mai jos!

Construieste un baldachin!

Cea mai accesibila constructie este baldachinul. Ieftin, eficient si estetic, acesta iti ofera umbra de care ai nevoie in curtea casei tale.

Baldachinul poate fi construit chiar cu lucruri pe care deja le ai pe acasa, el fiind ideal pentru a fi construit rapid, chiar si in cateva ore sau zeci de minute.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI