32 Proiecte cu aer tomnatic de care te vei indragosti iremediabil

0
218
proiecte cu aer tomnatic

32 Proiecte cu aer tomnatic de care te vei indragosti iremediabil

Putem indrazni sa ne pregatim deja de toamna? Bineinteles! Cu aceste 32 de decoratiuni superbe pentru toamna, casa ta va avea un aer tomnatic si placut!


Dovlecii sunt ca o piesa reprezentativa pentru anotimpul pe care il imbratisam cu drag, in fiecare an. De aceea, ne-am gandit ca astazi sa venim cu o serie de idei care se axeaza pe proiecte cu dovleci.
Mai intai, cred ca trebuie sa recunoastem un lucru destul de important! Ceea ce ne incanta foarte mult este culoarea acestora. Da, culoarea dovlecilor! Acel portocaliu cald, cu iz tomnatic si incarcat cu amintiri placute si cu o multime de sentimente placute, acel portocaliu trebuie sa ne umple casele de bucurie toamna. Asa cum fiecare anotimp are acel „ceva” care il reprezinta, toamna are dovlecii, frunzele de culoarea ruginei care se astern pe pamant, cat si sentimentul ca un ceva nou este pe cale sa inceapa. Fie ca este vorba de scoala, de un nou anotimp, de un nou an bisericesc sau de orice alt proiect, vara s-a terminat, iar toamna este un prag pe care il pasim cu emotie si cu bucurie, in acelasi timp.

 

Proiecte in ton cu sezonul

In articolul de astazi, ne-am gandit sa va prezentam o serie de idei pentru a realiza proiecte in ton cu acest sezon. Proiecte frumoase, proiecte care se axeaza pe idei realizate cu dovleci, proiecte care o sa va placa. Asa cum spune si titlul nostru de astazi, suntem convinsi ca o sa va indragostiti de aceste proiecte, iremediabil!

Dovlecii pot face ca masa sa fie un loc in care decoratiunile fantastice sunt la ele acasa. De ce? Putem realiza o multime de ornamente folosind dovlecii si putem sa fim convinsi de faptul ca ei vor atrage toate privirile. Asa ca, puneti-va imaginatia la incercare si folositi-va de orice lucru pe care il aveti la-ndemana pentru a face proiecte frumoase!