Cum profitam la maxim de spatiul oferit de mansarda casei – Idei de amenajari

Cum profitam la maxim de spatiul oferit de mansarda casei – Idei de amenajari

Definim mansarda casei ca fiind acel spatiu locuibil, imediat sub invelitoarea acoperisului, cu peretii oblici, dar care ne ofera posibilitatea de a-l fructifica la maxim.


Acum ca ati aflat in cateva cuvinte ce este mansarda, fara indoiala va veti intreba de ce am inceput acest comentariu cu definitia unui spatiu care face parte integranta dintr-o casa. Deoarece avem in acest articol o multime de idei de a amenaja un astfel de loc.

Mansarda casei – un spatiu generos si util

Si mansarda este un spatiu la fel de util precum celelalte incaperi ale casei. De ce spunem asta? Deoarece putem transforma o incapere de acest gen, si intr-un dormitor confortabil dar si intr-un spatiu de relaxare sau intr-un mic birou de lucru.

mansarda casei mansarda casei

Mansarda casei – un spatiu fara perspectiva

Nicidecum nu putem spune despre spatiul de la mansarda ca este fara perspectiva. Ba dimpotriva. Castigam o multime de loc in casa daca alegem sa-l amenajam inteligent. Spre exemplu, mansarda este ideala pentru a fi transformata in spatiu de joaca sau intr-un spatiu de relaxare, doar daca, pentru ca exista si un daca, este amenajata corespunzator. Iar cand spunem corespunzator ne referim la izolarea termica, utilitati si asa mai departe.


mansarda casei mansarda casei

Un proiect Inainte si Dupa amenajarea mansardei.mansarda casei

Nu am mentionat intamplator mansarda ca spatiu de relaxare. Este acel spatiu intim care poate fi transformat, de exemplu, intr-o mica sala de lectura, dar este la fel de incapator si pentru a fi transformat intr-un dormitor pentru copii. Iar daca nu ne credeti, priviti imaginile de mai jos

Idei de a transforma mansarda intr-o mica sala de antrenament.

Idei de a transforma mansarda intr-un spatiu de joaca pentru copii.


Mansarda, un spatiu ideal pentru a fi transformat in birou de lucru.

sursa: pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI