36 Modalitati diferite de a face un brad de Craciun superb

36 Modalitati diferite de a face un brad de Craciun superb

Bradul de Craciun poate fi clasic, dar realizat si altfel. Cum? Ti-am pregatit aici 36 de idei si de modalitati diferite de a avea un brad de Craciun in casa.


Bradul de Craciun este de obicei un brad natural sau artificial, in functie de preferintele si de dorintele fiecaruia, de culoare verde. In zilele de astazi, exista si brazi artificiali gri sau chiar si albastri. Acest brad, atunci cand este ornat si decorat, este asociat cu sarbatoarea ce sta sa vina: Craciunul.

Traditia spune ca bradul de Craciun se decoreaza pe data de 24 noiembrie a fiecarui an, adica in ajun de Craciun. De foarte mult timp insa, oamenii se ocupa de impodobirea bradului inca de la inceputul lunii decembrie pentru ca ei si intreaga familie sa se bucure mai mult timp de aceasta frumoasa decoratiune.

De unde a aparut bradul de Craciun?

Primele dovezi ale aparitiei acestui brad de Craciun sunt din Estonia si Letonia, din secolul al XV-lea. De mult, bradul de Craciun se decora nu de Craciun, ci de Anul Nou.


De asemenea, se poate ca acest brad de Craciun sa provina si de la nordici. Ei aveau obiceiul de a isi impodobi casele cu ramuri de brad si de vasc. Acum, s-a pastrat traditia clasicei coronite de Craciun pe care o stim cu totii. Aceste coronite se impodobesc si se aseaza la usa caselor noastre.

Un brad de Craciun altfel

Daca vrei ca bradul tau de Craciun sa arate altfel sau pur si simplu doresti sa gasesti si alte modalitati pentru a face un brad, ti-am pregatit peste 35 de idei frumoase, in articolul de mai jos.

Inspira-te si tu si creaza un bradut de Craciun cu totul si cu totul diferit!


Va dorim spor la treaba!

sursa foto: Facebook

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI