Bucatarii mici, moderne si amenajate cu bun-gust pentru un spatiu functional

Bucatarii mici, moderne si amenajate cu bun-gust pentru un spatiu functional

Descopera cum aceste bucatarii mici sunt amenajate cu bun-gust, dar sunt si multifunctionale si absolut superbe.


Cred ca bucataria este spatiul ce trebuie amenajat cat mai practic, astfel incat sa economisim timp atunci cand gatim si cand facem ordine si curatenie. De aceea, este important sa apelezu la cateva trucuri care sa te ajute atunci cand vine vorba de ordinea si curatenia din bucataria ta.

Opteaza pentru un blat de bucatarie mare

Oricat de micuta ar fi bucataria ta, alege un spatiu cat mai mare pentru blatul de bucatarie. Aici vei pregati masa aproape zilnic si este important sa ai cat mai mult loc sa te desfasori.

Construirea rafturilor deasupra blatului de bucatarie

Orice bucatarie are nevoie de dulapuri spatioase, insa opteaza si pentru a construi rafturi deasupra blatului de bucatarie. Poti pastra aici toate uneltele pe care le folosesti cat mai des si, in acest fel, acestea vor fi la-ndemana si vizibile.


Rafturile sunt ceva mai practice decat dulapurile deoarece poti vedea in permanenta ce se afla aici. Cu toate acestea, ordinea trebuie pastrata mai strict pe rafturi deoarece un raft dezorganizat nu va arata deloc bine intr-o bucatarie amenajata modern.

Descopera si aceste 31 de idei de amenajari interioare pentru bucataria mult visata

Alege piese de mobilier moderne

Fie ca vorbim de dulapuri deschise la culoare sau de scaune realizate din catifea, piesele de mobiler si decor moderne sunt elegante si fac din bucatarie un spatiu modern, absolut superb.

Cine iubeste acest stil poate sa aleaga si dulapurile moderne fara manere. Acestea au un sistem modern de inchidere si deschidere, sunt simple si se potrivesc de minune in bucatariile moderne. Aceste tipuri de dulapuri au castigat din ce in ce mai mult teren in ultima perioada datorita faptului ca sunt diferite si aduc ceva unic si deosebit in design-ul bucatariei tale.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI