Insula de bucatarie: Modele diferite pentru inspiratie si functionalitati practice

Insula de bucatarie: Modele diferite pentru inspiratie si functionalitati practice

Daca spatiul este suficient de mare, o insula de bucatarie este extrem de practica, are functionalitati multiple si se potriveste perfect cu orice tip de design. Construirea unei insule de bucatarie te ajuta si cand vine vorba de gatit, dar iti ofera si un spatiu ideal pentru a lua masa impreuna cu cei dragi.


Alege o insula de bucatarie colorata intr-un spatiu alb

Bucatariile albe sunt la mare cautare in zilele noastre. Albul denota eleganta, iar o bucatarie mobilata in culori deschise este absolut superba. Unele zvonuri spun ca albul ar fi greu de intretinut, insa acest lucru este cat se poate de fals. Adevarul este ca intretinerea mobilierului de bucatarie depinde foarte mult de materialul din care acesta este facut, nu de culoarea pe care o are.

O bucatarie alba este cat se poate de eleganta, insa are nevoie de o piesa de mobilier sau de o decoratiune deosebita care sa o scoata in evidenta. Alegerea insulei de bucatarie intr-o culoare deschisa este o idee excelenta atunci cand vrei sa scoti spatiul in evidenta.

Pozitionarea corpurilor de iluminat deasupra insulei de bucatarie

Indiferent pentru ce ai ales sa folosesti acest spatiu, ai nevoie de lumina potrivita care sa te ajute. Corpurile de iluminat nu trebuie sa te deranjeze atunci cand gatesti, astfel ca este necesara pozitionarea lor la cel putin 80 de centimetri deasupra insulei de bucatarie.


Pentru o simetrie placuta, alege doua sau trei corpuri aranjate liniar deasupra acestui spatiu. Opteaza pentru lumini cu functionalitatea reglarii intensitatii pentru a te bucura de o atmosfera intima, atunci cand iti doresti acest lucru.

Pentru a economisi spatiul, poti opta pentru scaune ce se pliaza sau pentru seturi de scaune ce se strang usor, punandu-le unele sub altele.

Descopera si aceste 10 trucuri folositoare pentru o insula de bucatarie

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI