Gladiolele, flori aspectuoase, colorate, cu recunoscute calitati curative

Gladiolele, flori aspectuoase, colorate, cu recunoscute calitati curative

Gladiolele: Au calitati de calmare a durerilor, sunt superbe, nu se ingrijesc deloc greu si sunt ideale pentru a fi crescute in curtea casei tale.


Florile colorate sunt cele mai frumoase decoratiuni pe care le poti gasi intr-o gospodarie ingrijita. Florile colorate, pline de viata si bogate transforma orice curte din una simpla, intr-o curte spectaculoasa. Gladiolele sunt unele dintre cele mai populare flori din tara noastra, se ingrijesc usor si nu necesita foarte multa atentie.

Ingrijirea gladiolelor

Gladiolele au nevoie de multa curatenie pentru a creste si pentru a se dezvolta frumos si sanatos. De aceea, ai grija sa rupi mereu buruienile din jurul lor. De asemenea, incearca sa mentii solul afanat in jurul plantelor si vei vedea ca o sa te bucuri de flori frumoase si bogate, pe o perioada mare de timp.

Udarea gladiolelor

Gladiolele nu sunt plante extrem de pretentioase, insa au nevoie de udari constante, mai ales in perioadele secetoase.


De aceea, daca esti genul de persoana care sta plecata de acasa destul de mult timp, vei avea nevoie de ajutor din partea apropiatilor pentru a iti pastra florile hidratate constant.

Udarea florilor pe timp de vara se face dimineata devreme sau seara foarte tarziu. Ai grija sa nu uzi florile atunci cand este mult prea cald afara deoarece s-ar putea sa le faci mai mult rau decat bine.

Calitatile curative ale gladiolelor

Gladiolele sunt extrem de eficiente atunci cand vine vorba de durerile de dinti. Frunzele acestor flori se spala foarte bine, se taie bucati mici si apoi se mesteca. Acest truc te ajuta sa scapi de durerile de dinti.


Cum sa ai dalii perfecte in gradina casei tale – Secrete utile

Cum se ingrijeste hortensia pentru a nu pierde florile acesteia

Crizantema, o floare care domina gradinile din vara si pana toamna tarziu

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI