Cum aranjam creativ si frumos legumele in farfuriile de aperitive
Raspandeste zambete la masa cu ajutorul acestor aranjamente de legume absolut superbe. Descopera cum aranjezi farfuriile de aperitive.
Beneficiile legumelor sunt nenumarate, iar felul in care tu le poti aseza pe farfurie trebuie sa fie unul iesit din comun. In acest mod, vei reusi sa iti impresionezi musafirii, dar ii vei atrage si pe cei mici sa manance legume pline de vitamine.
In articolele anterioare, va povesteam cum sa aranjati salata de boeuf, dar si cum sa aranjezi rulorile gustoase cu salam in farfurie. Cu cat platourile sunt mai colorate, cu atat diversitatea legumelor este mai mare, dar si modurile in care le poti aranja se schimba.
Nu uita ca de pe masa ta nu trebuie sa lipseasca un platou cu fructe gustoase.
Beneficiile legumelor
Legumele nu ar trebui sa lipseasca din nicio masa. Fie ca vorbim despre micul dejun, pranz sau cina, legumele trebuie sa fie nelipsite. Alege sa le gatesti la cuptor, pane, fierte sau crude, intr-o salata delicioasa pentru a te bucura de gustul lor bun, dar si de multitudinea de vitamine pe care le au.
Aceste legume sunt pline de beneficii pentru sanatate, indiferent de cum alegi sa le aranjezi in farfuria ta sau sa le consumi. Se spune ca legumele trebuie sa fie cat mai colorate pentru ca ele sa contina cat mai multe vitamine, minerale si fibre.
Pe langa faptul ca te ajuta sa ai o imunitate puternica, legumele sunt benefice pentru digestie, dar ajuta si cand vine vorba de mentinerea sub control a greutatii corporale.
Legumele rosii ajuta la prevenirea cancerului, pe cand legumele verzi te ajuta sa ai dinti puternici, sanatosi, dar si oase pline de calciu. Mai mult decat atat, consumul de legume te ajuta sa eviti imbolnavirea de diabet sau alte boli periculoase.
sursa foto: Pinterest