Salata de boeuf reteta clasica si idei spectaculoase pentru a o decora

Salata de boeuf reteta clasica si idei spectaculoase pentru a o decora

Va prezentam salata de boeuf: reteta clasica si top idei spectaculoase pentru a o orna cat mai frumos de sarbatori.


Sarbatorile de iarna se apropie, iar gospodinele au inceput deja sa se gandeasca ce preparate sa puna pe masa de Craciun. Pentru a nu ramane in urma cu pregatirile, te sfatuiesc sa faci o lista cu toate mancarurile pe care vrei sa le gatesti, dar si cu toate ingredientele de care ai nevoie. Apoi, alege-ti o zi din luna decembrie si fa cumparaturile necesare, inainte ca supermarketurile sa fie foarte aglomerate.

Mai jos, am pregatit o reteta clasica de salata de boeuf, dar si o serie de idei frumoase pentru a decora acest preparat.

Cum pregatirile pentru Sarbatorile de iarna au inceput deja, va prezentam cateva modalitati inedite de a decora cel mai iubit preparat: salata de boeuf. Aceasta salata este cunoscuta pentru gustul sau inedit si nu este lipsita de pe masa de Craciun.


Cum preparam salata de boeuf

Salata de boeuf clasica se face cu vita. Astfel ca, pentru reteta aveti nevoie de carne de vita, mazare fiarta, morcovi, cartofi, telina, albitura, castraveti murati si gogosari in otet, sare, piper, maioneza si mustar.

Dupa ce ati fiert legumele nu foarte mult pentru a nu se farama, acestea se amesteca, apoi deasupra se pune maioneza dupa gust. Se pune aici si sare, piper, dar si mustarul.

Se fierbe si carnea de vita si se taie si ea cubulete. Unele persoane prefera sa faca salata cu carne de pui, curcan sau chiar si fara carne. Toate variantele sunt gustoase, insa salata de boeuf clasica se face cu carne de vita. Ramane sa alegi tu care este cea mai buna varianta pentru tine si cei dragi.


Acum, pentru a decora salata de boeuf, am pregatit o serie de idei. Galeria foto de mai jos o sa va inspire sa decorati si voi salata de boeuf diferit anul acesta.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI