Decor hygge: 5 Trucuri importante pentru o casa cu adevarat relaxanta

Decor hygge: 5 Trucuri importante pentru o casa cu adevarat relaxanta

Un decor hygge iti poate transforma atat locuinta, cat si starea de spirit. Descopera aceste 5 trucuri importante care iti transforma locuinta dintr-un spatiu banal, in unul cu adevarat cozy, relaxant.


1. Alege ceea ce te reprezinta

Opteaza pentru a imbratisa stilul hygge. Alege decorul care te reprezinta, ornamentele cele mai potrivite pentru casa ta. In acest fel, vei reusi sa optezi pentru lumanari parfumate, paturi pufoase sau pentru un spatiu dedicat prepararii ceaiului. In acest fel, vei reusi sa alegi exact trucurile care te ajuta pe tine sa te simti confortabil si relaxat in propria casa.

2. Focuseaza-te pe iluminare

Iluminarea incaperii pentru a reusi sa te concentrezi este importanta. Cu toate acestea, cand vorbim de un decor hygge, lumina calda este cea care te face sa te simti relaxat.

Fie ca adaugi lumanari parfumate, lumanari electrice sau obiecte de iluminat frumoase, alege sa faci o imbunatatire. Iluminarea din orice incapere este importanta. De aceea, instaleaza aici atat lumini care sa te ajute sa te concentrezi, cat si lumini pentru ambient.


3. Cu cat mai putin, cu atat mai bine

Nu incerca sa aglomerezi incaperea cu prea multe ornamente si decoratiuni. Cu cat mai simplu, cu atat mai bine. Acesta este un truc de care trebuie sa tii cont cand decorezi incaperea in stilul hygge.

4. Pastreaza o plaja de culori neutra

Alege culori neutre, opteaza pentru un roz pal pentru a oferi culoare incaperii, dar si pentru nuante subtile de albastru si verde. Cu toate acestea, alege nuantele mai sterse, nuante pe care sa le combini cu o plaja de culori neutra.

5. Reinventeaza baia

Atunci cand vorbim de decorarea baii, alege sa o reinventezi. Este important sa alegi ornamente care te fac sa te simti in propria baie ca intr-un SPA.


Inspira-te si din galeria foto de mai jos pentru a putea sa decorezi si tu casa ta in stil hygge.

Living room scandinav – O oaza de relaxare de vis in propriul camin

 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI