Amenajari interioare – 17 idei de a incadra oglinzile in decorul casei

Amenajari interioare – 17 idei de a incadra oglinzile in decorul casei

Pentru a pastra o armonie deplina cu restul decorurilor din casa, oglinzile, acele obiecte de design interior, contribuie din plin la infrumusetarea tuturor incaperilor. Oglinda este un accesoriu de care avem nevoie in holul de la intrare, in living dar si in dormitor. Altfel spus, peste tot. Urmarim asadar un articol cu idei despre amenajari interioare.


Este bine de stiut ca oglinda este un obiect cu o suprafata neteda si lucioasa, acoperit pe una din parti cu un strat metalic care are propietatea de a reflecta lumina, iar cea care formeaza imaginea respectiva este partea lucioasa.

Dar sa revenim la ideile noastre de amenajari interioare si sa va spunem ca decorurile din imaginile de astazi sunt niste decoruri simple, insa ceea ce le evidentiaza este stilul vintage, stil care nu inseamna altceva decat amenajari cu piese de mobilier vechi dar bine intretinute, care aduc la interior o incarcatura nostalgica.

De ce am ales oglinzile ca idei de a le incadra in decor? Deoarece sunt obiecte care se incadreaza perfect in niste rame veche, transformand interiorul intr-unul cald si plin de farmec. Analizand mai in profunzime imaginile de astazi, nu putem sa nu remarcam ca amenajarile in stilul vintage aduc acel plus de design si personalitate incaperile in care sunt expuse, iar ceea ce ne place este faptul ca se armonizeaza si cu restul pieselor de mobilier, bucurandu-ne intr-un final de un spatiu primitor dar mai ales original.


Poate ca nu ar fi rau sa completam decorul cu flori, lumanari, statuete sau obiecte artizanale, dar nu fara a pastra un echilibru in toate.

Cu permisiunea dumneavoastra mai adaugam doar atat. Gasim destul de elegante astfel de amenajari, si asta pentru ca putem avea un interior cat mai sofisticat. Iata!

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

sursa foto


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI