Flori bogate, colorate, flori de care nu ai cum sa nu te indragostesti pe loc

Flori bogate, colorate, flori de care nu ai cum sa nu te indragostesti pe loc

Iata ce flori bogate iti pot impodobi gospodaria, flori de care orice trecator se va indragosti pe loc, iar tu le vei admira zilnic.


Bucura-te de o curte cu adevarat frumoasa si alege arbustii ornamentali roz. Acestia sunt deosebit de frumosi pentru gradina ta, ideali pentru a te bucura de o curte deosebita, dar potrivita si pentru a fi plantati langa terasa.

Lasa-te purtat de magia acestor frumoase flori si alege sa plantezi si tu arbusti decorativi in curtea ta. Ei iti vor face curtea mai frumoasa, mai bogata si te vor cuceri pe loc.

Orice spatiu este mai frumos atunci cand este plin de flori.


Liliacul indian

Liliacul indian este un arbust roz, extrem de frumos, un arbust pe care il poti cauta si tu in magazinele de specialitate. Nu are nevoie de ingrijiri speciale, el avand ciorchini care iti bucura privirea inca de la inceputul verii. Este un moment perfect pentru a incepe vara: cu flori frumoase, florile acestui arbust deosebit de frumos.

Este o planta originara din Asia, iar el poate fi regasit si in alte nuante, nuante precum roz, liliachii, dar si albe. Are buchete atragatoare, mari si frumoase. Planteaza-l intr-un spatiu unde sa aiba suficient de mult din lumina soarelui pentru a putea sa te bucuri de el.

Abelia, un arbust ornamental superb

Abelia este un arbust ornamental ce poate fi plantat si in curtea casei tale. La fel ca majoritatea plantelor care infloresc, ea are nevoie de un spatiu unde soarele sa ajunga cat mai mult. Este folosit in tara noastra pentru a decora parcurile si gradinile.


Te sfatuim sa alegi abelia pentru a o planta in curtea ta, abelia fiind un arbust rezistent. Este ideal pentru persoanele care nu au timp prea mult pentru a avea grija de plantele din curte.

Asa cum va spuneam, abelia nu are nevoie de ingrijiri deosebite. Cu toate acestea, ea trebuie taiata pentru a o corecta primavara. In acest fel, nu doar ca vei obtine un arbust cu o forma deosebit de frumoasa, dar vei reusi si sa il incurajezi sa se dezvolte frumos, sa creasca mare si sa aiba flori superbe. Nu taia floarea decat cat este necesar pentru a te asigura ca nu o afectezi in vreun fel.

Inspira-te si din galeria foto de aici pentru a orna curtea si gospodaria cu flori frumoase, cu flori care nu vor face decat sa iti coloreze casa. Pe langa acesti arbusti, poti opta si pentru Wisteria, dar si pentru hortensii superbe, colorate, hortensii pline de viata.


Flori mov si rosii, o combinatie excentrica de culori pentru o curte senzationala

Ce flori roz, superbe pot sa iti infrumuseteze gospodaria

Muscatele, cele mai apreciate flori, indiferent de anotimp

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI