Decor interior absolut uimitor pentru un living room cu tavan inalt

Decor interior absolut uimitor pentru un living room cu tavan inalt

Decorarea unui living room cu tavan inalt poate fi o adevarata provocare. Invata cum sa scoti in evidenta un astfel de spatiu astfel incat sa profiti de maretia unui spatiu mare, incapator.


Daca pana acum discutam despre cum sa decorezi un living room mic pentru o familie mare sau cum sa profiti de tot spatiul disponibil dintr-un dormitor micut, astazi discutam despre incaperile foarte mari. Acele spatii cu tavan inalt pot fi destul de greu de decorat, mai ales daca vrei ca incaperea sa fie scoasa in evidenta intr-un mod placut.

Alegerea unei piese de ornament centrale

Un candelabru mare, pozitionat deasupra zonei de relaxare poate fi o idee excelenta pentru un living room cu un astfel de tavan. Un astfel de ornament este perfect pentru o incapere simpla, decorata minimalist.

De asemenea, daca vrei sa scoti in evidenta o alta piesa de mobilier de pe perete, poti opta pentru corpurile de iluminat pozitionate in jurul acesteia.


Decoreaza rustic un living room cu tavan inalt

Alege ornamente din lemn, piatra naturala pentru a decora living room-ul casei tale. O incapere cu tavan inalt poate fi destul de greu de decorat, insa poate reprezenta si un avantaj pentru cei ce isi doresc o casa care sa para mare, aerisita.

De aceea, lumina este reprezinta si ea un factor important intr-o astfel de incapere. Atat lumina naturala, cat si corpurile de iluminat vor face ca incaperea sa fie mult mai frumoasa.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI