Diferenta dintre un decor anost si unul primitor – Proiecte Inainte si Dupa amenajare

Diferenta dintre un decor anost si unul primitor – Proiecte Inainte si Dupa amenajare

Diferenta dintre un decor anost si unul cald si primitor sta in culori, in felul cum sunt pozitionate corpurile de mobilier in incapere, de calitatea lor, de cat de luminos este, dar si de felul cum il punem in evidenta cu ajutorul accesoriilor.


Rolul culorilor in decor – Idei de amenajari interioare

Oricare ar fi culoarea de baza pe care o alegem pentru amenajarea interiorului, ea trebuie sa se armonizeze cu tot ceea ce inseamna piese de mobilier sau accesorii. Accesorii care pot fi perdelele si draperiile de la geam, pernutele fantezie sau lampile cu picior. In ceea ce priveste nuantele nu vom asocia niciodata doua culori contrastante precum albastrul cu rosul. Este un contrast inalt care nu face altceva decat sa oboseasca si mai mult privirea. Culori precum ocrul, galbenul sau maroul sunt culori potrivite pentru living dar si pentru dormitor.

Cum armonizam culorile cu restul pieselor din decor

Pentru a ne simti cat mai confortabili avem nevoie de o armonie intre culori. Armonie care ne da acea stare de bine si ne fac sa spunem ca acasa inseamna cu adevarat acasa. De exemplu putem indulci atmosfera, intr-un interior in care predomina gri-ul, cu accesorii in culori ceva mai calde, asa cum este galbenul sau ocrul. Dar putem folosi si culori neutre, precum alb, bej, maro sau negru, culori care nu genereaza diferente cromatice inestetice din punct de vedere vizual.

Elemente noi de decor care pun in valoare interiorul

Un element nou in decor poate fi de exemplu o textura in relief aplicata unui perete interior. Sau de ce nu o piesa de mobilier reconditionata si redecorata.


Gasiti asadar in acest articol o multime de proiecte Inainte si Dupa redecorare, proiecte din care va puteti inspira pentru propriul design interior.

decor decor decor decor decor

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI