Idei fantastice pentru un dormitor mic, dar amenajat cu stil și eleganță

Idei fantastice pentru un dormitor mic, dar amenajat cu stil și eleganță

Un dormitor mic poate fi amenajat cu stil dacă optezi pentru câteva piese de mobilier ceva mai ieșite din comun, elegante și spectaculoase.


Dormitorul este spațiul unde ne relaxăm, dar și încăperea unde ne odihnim peste noapte sau unde lucrăm, dacă ai aici amenajat și un mic birou. De aceea, dormitorul este un loc extrem de important ce are nevoie să fie amenajat pe placul nostru.

Adaugă plante în dormitorul tău

Plantele nu doar că sunt o modalitate deosebit de frumoasă te-a schimbat designul încăperii, însă acestea vor aduce și culoare și viață în camera ta. Plantele sunt sănătoase, ele eliminând atât toxinele din încăpere, dar aducând și oxigen.

Ghivecele cu plante te ajută și să fii mai productiv, dar și să te relaxezi mai bine. Orice fel de plante verzi sau flori în ghiveci vor aduce un strop de culoare în dormitorul tău.


Alege un pat relaxant

O saltea comodă este perfectă pentru ca tu să te relaxezi mai bine. Acest lucru este foarte important pentru sănătatea ta, dar și pentru a îți începe ziua în forță. Mai mult decât atât, dacă optezi să schimb salteaua, poți opta și pentru a schimbat patul. Un pat cu un design modern, ceva mai ieșit din comun îți poate schimba în totalitate întreaga încăpere.

Revopsește încăperea

Revopsire încăperii te va ajuta să aduci un miros fresh în camera ta, dar și să schimbi nuanțele din cameră. Fie că optezi pentru o culoare nouă sau că alegi să reîmprospătezi culoarea veche, un strat de lavabil te va ajuta să schimbi în totalitate încăperea în una ce va părea aproape nouă.

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

Dormitor modern, mic, intr-un design superb, dar multifunctional

Depozitarea in dormitoare mici – Metode excelente pentru pastrarea lucrurilor

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI