Cum sa incluzi mobilierul alb in design-ul bucatariei si sfaturi de ingrijire

0
433
mobilierul alb

Cum sa incluzi mobilierul alb in design-ul bucatariei si sfaturi de ingrijire

Alege mobilierul alb atunci cand vine vorba de design-ul bucatariei tale.


Daca ai curajul de a include albul in mobilierul bucatariei tale, vei fi rasplatit cu o eleganta de neegalat. Mai mult decat atat, vei vedea ca acest mobilier nu este deloc greu de ingrijit.

Unele persoane spun ca este chiar mai usor de curatat decat mobilier inchis la culoare, precum este mobilierul de culoarea wenge.

Cum se intretine mobila alba

Indiferent ca optezi pentru mobilier alb in bucatarie, in dormitor sau pe hol, trebuie sa stii ca aceasta nu este deloc greu de ingrijit, asa cum ar parea.


Stiu ca mereu evitam sa purtam lucruri albe ce se pot murdari greu, insa cu mobilierul de bucatarie nu este deloc acelasi lucru. Petele se scot foarte usor, iar daca dai de pete incapatanate poti folosi, cu mare incredere, bicarbonatul de sodiu.

Evita sa folosesti clor sau inalbitor sau produse care contin unul dintre aceste doua ingrediente. Acesta este singura regula de care trebuie sa tii cont atunci cand ingrijesti mobilierul alb. Folosirea unora dintre cele doua ingrediente paote sa duca la ingalbenirea mobilierului pe termen lung.

Cum incluzi mobilierul alb in bucataria ta

  • Combina-l cu o alta culoare

Binteineles ca o bucatarie complet alba nu este tocmai o alegere reusita. De aceea, poti opta pentru un alb pentru mobila de bucatarie de sus si pentru o culoare mai inchisa pentru mobila de jos. Contrastul va face ca totul sa fie echilibrat si placut din punct de vedere estetic.


  • Opteaza pentru corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat de diferite culori si nuante se potrivesc perfect intr-o bucatarie alba. De aceea, nu alege corpuri de iluminat prea simple deoarece acestea pot sa faca incaperea sa para mult prea banala. Opteaza pentru corpuri de iluminat oarecum iesite din tipar.

 

sursa foto: Pinterest