Amenajarea și decorarea dormitorului destinat unui cuplu

Amenajarea și decorarea dormitorului destinat unui cuplu

Dacă ești în căutarea unor idei pentru decorarea dormitorului ce este destinat unui cuplu, sfaturile de amenajare și decorare de aici îți vor fi de folos.


Fie că ai decis să te muți împreună cu jumătatea ta sau că vrei să redecorezi dormitorul, sfaturile și ideile de aici te vor inspira și pe tine.

Ține cont de faptul că amenajarea dormitorului în care locuiți împreună ar trebui să fie o muncă de echipă. În acest fel, vă veți putea bucura amândoi de acest spațiu.

Ține cont de nevoile fiecăruia

Fiecare dintre voi are nevoie de propria noptieră, dar și de propria lampă pentru lumină. Ai grijă ca nevoile fiecăruia să fie luate în considerare pentru a putea să folosiți lucrurile de care aveți nevoie, în ritmul vostru. Mai mult decât atât, este important să optezi pentru o lumină reglabilă. Astfel, nu îl vei deranja pe celălalt atunci când vrei să citești seara.


Depozitarea hainelor

Este important să depozitezi hainele separat, astfel încât să le găsești extrem de ușor atât tu, dar și jumătatea ta. Poți folosi rafturi separate, însă te sfătuiesc să folosești chiar și dulapuri separate pentru mai multă ușurință în depozitare.

Acest aspect vă va ajuta pe amândoi să economisiți foarte mult timp.

Amenajarea spațiilor de lucru

Fie că doar unul dintre voi lucrează de acasă sau amândoi, este important ca spațiile de lucru să fie amenajate în încăperi diferite.


În acest fel, vei ține cont de intimitatea fiecăruia și vei putea lucra la orice oră din zi sau din noapte, fără să deranjezi programul celuilalt.

Dormitoare micute, cozy, care iti ofera o stare placuta de bine

Dormitoare amenajate în mansardă care te vor face să vrei să te muți acolo

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI