Dormitoare micute, cozy, care iti ofera o stare placuta de bine

0
444

Dormitoare micute, cozy, care iti ofera o stare placuta de bine

Inspira-te din aceste dormitoare micute, absolut superbe, dar si confortabile. Dormitoarele ale caror design iti ofera o stare de bine sunt amenajate confortabil, in nuante pamantii, dar cu accente superbe si ornamente de vis.


Dormitorul este incaperea din casa noastra unde ne relaxam atunci cand venim de la serviciu. In functie de spatiul pe care il avem disponibil aici, in dormitorul nostru putem avea amenajat si un mic birou de unde sa lucram.

Cu toate acestea, dormitorul ramane o incapere destinata relaxarii, o incapere unde te sfatuim sa optez pentru o paleta cromatica si un stil specific relaxarii.

Amenajare dormitor in nuante pamantii

Dormitorul amenajat in nuante pamantii reprezinta o incapere ce te duce cu gandul la natura, la relaxare. Acest confort mai este denumit de catre nordici si „hygge”.


Discutam aici despre acel sentiment placut pe care le simti atunci cand esti inconjurat de cei dragi si stai in jurul focului, in timp ce afara ninge linistit. Acesta ar trebui sa fie sentimentul pe care-l avem de fiecare data cand pasim in dormitor si ne odihnim aici.

Pentru acest lucru te sfatuim sa optezi pentru un covor pufos, lumanari parfumate, dar si alte ornamente superbe.

Corpurile de iluminat

Dintr-un dormitor micut nu trebuie sa lipseasca corpurile de iluminat care transforma incaperea intr-un design cat mai intim, schimband-o in totalitate.


Corpurile de iluminat pot fi pozitionate atat in tavan, pentru a imprastia lumina intreaga incapere. De asemenea, ele pot fi pozitionate in anumite locuri, aducand atentia pe cate un obiect de decor sau cate o piesa de mobilier din incaperea ta.

Dormitor modern, mic, intr-un design superb, dar multifunctional

Depozitarea in dormitoare mici – Metode excelente pentru pastrarea lucrurilor

Dormitoare amenajate elegant, cu detalii de lux, absolut superbe

sursa foto: Pinterest