Decoratiuni minunate pe care le putem face din sticle de sticla

Decoratiuni minunate pe care le putem face din sticle de sticla

Putinele culori ale toamnei ne fac mai nostalgici dar si mai creativi. Ce inseamna asta?! Inseamna ca putem realiza decoratiuni minunate din aproape orice lucru. Ca de exemplu sticlele din sticla. Ei bine, da. Chiar putem transforma sticlele din sticla in ornamente deosebite. Mai ales ca nu ne trebuie decat putina ata colorata, un lipici transparent si un strop de imaginatie.


Ce fel de accesorii ne trebuie pentru aceste decoratiuni minunate

Ati aflat deja din scurta noastra introducere care sunt principalele accesorii necesare pentru decorarea sticlelor din sticla. Insa doar acestea nu sunt suficiente. Florile decorative confectionate din materiale colorate sau funditele fac parte din multitudinea de lucruri cu care pot fi infrumusetate aceste obiecte. Optional putem sa le decoram si cu panza de sac, cu dantela sau cu margelele colorate.

Dar de ce sunt spectaculoase aceste decoratiuni?

Este o intrebare simpla a carei raspuns nu il aflam decat daca vom urmari imaginile de mai jos. Va invitam asadar sa ramaneti pe pagina noastra de facebook si sa aflati de ce sunt spectaculoase din punct de vedere estetic decoratiunile realizate din sticle.

Cum realizam aceste decoratiuni minunate?

Prea mult cuvinte nu ar fi de spus despre felul cum se confectioneaza. Insa nu putem sa nu va  descriem cele mai importante etape. De exemplu firele de lana pot fi lipite atat de la gatul sticlei in jos cat si invers. Putem evita onduleurile inestetice intinzand foarte bine firele de lana pe suprafata sticlei. Cu cat avem mai multe culori pe sticla cu atat obiectul nostru decorativ va fi mai frumos. Iata asadar cateva reguli de care ar trebui sa tinem cont atunci cand vrem sa realizam niste decoratiuni minunate de toamna.


Priviti imaginile de mai jos si nu in ultimul rand inspirati-va din ele pentru propriile proiecte creative. Iata!

decoratiuni minunate decoratiuni minunate decoratiuni minunate decoratiuni minunate decoratiuni minunate decoratiuni minunate

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI