Cum sa faci un desert delicios de Craciun – Idei gustoase

Cum sa faci un desert delicios de Craciun – Idei gustoase

De pe masa de Craciun nu poate lipsi desertul. Fie ca este vorba de prajituri delicioase, de clasicul cozonac, de cornulete fragede, care ti se topesc in gura sau de un tort spectaculos, aceste dulciuri sunt pentru a iti face seara mai frumoasa!


Afla cateva trucuri care te vor ajuta sa prepari un desert de-a dreptul delicios si care arata foarte bine. Cucereste-ti musafirii cu o serie de preparate gustoase.

Prepara o placinta!

Daca preferi dulciurile cu branza, atunci opteaza pentru o placinta cu branza. Decoreaz-o frumos si vei avea o masa plina de bunatati! Musafirii tai vor fi incantati!

Gateste turta tulce!

Exista o multime de forme pe care le poti folosi pentru a prepara turta dulce. Prepar-o sub forma de braduti de Craciun, de stelute, de oameni mici si simpatici sau in forma de Mos Craciun.


Prepara o placinta cu Nutella

Fie ca preferi Finetti sau Nutella, prepara o placinta delicioasa si aspectuoasa cu aluat si ciocolata. Copiii o vor adora, dar si musafirii tai vor fi incantati de cat de delicioasa e.

Si este atat de simplu sa o prepari!

De asemenea, poti realiza si prajiturele delicioase si aspectuoase pentru masa ta de Craciun. 


Foloseste instrumentele din casa pentru a decora

Foloseste-te de o foarfeca, de furculita, de lingura sau de cutit pentru a realiza diferite forme cu prajiturile tale. 

Prepara o placinta cu ciocolata!

Folosind aluat de placinta si o ciocolata poti prepara o placinta delicioasa! Foloseste o ciocolata cu capsuni, cu zmeura, cu alune sau o ciocolata neagra pentru un gust desavarsit! 

Poti folosi chiar si storcatorul de lamai pentru a da forma prajiturilor tale. Orice instrument din casa ta poate fi ideal pentru a te ajuta sa dai forma prajiturilor pentru masa de Craciun!


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI