11 Proiecte DIY realizate din cauciucuri vechi, reciclate

11 Proiecte DIY realizate din cauciucuri vechi, reciclate

Cred ca proiectele Do It Yourself in care sunt folosite cauciucurile vechi sunt celebre! Reciclarea cauciucurilor a devenit atat o moda, cat si o necesitate. Spun „necesitate” deoarece aceste materiale sunt atat de rezistente si de versatile, incat pot fi transformate intr-o multime de proiecte fantastice pentru curtea si gradina ta.


Potrivite pentru familiile ce au copii si nu numai, aceste proiecte sunt utile si pot fi de mare folos in gospodaria voastra!

Balansoar pentru copii

Taie un cauciuc in doua, iar deasupra pozitioneaza-i o placa de lemn. Lipeste-o pe cauciuc si pune-i si doua manere. Copii tai se vor putea distra acum pe balansoar!

cauciucuri vechi

Spatiu de joaca cu nisip

Atunci cand nu ai timp sa ii duci pe cei mici la mare, le poti crea chiar tu un spatiu de joaca in curte. Foloseste nisip, umbrelute si lopeti din plastic pentru ca ei sa isi dezvolte imaginatia si sa se distreze!


Suport pentru furtun

Daca ai un furtun lung pe care nu stii cum sa il depozitezi pentru a nu te impiedica de el, un cauciuc vechi poate fi suportul ideal. Il poti aranja usor aici si poti scoate dimensiunea de care ai nevoie. 

Transforma-l intr-o masuta sau intr-un tamburel

O anvelopa poate fi transformata intr-o masuta sau intr-un tamburel. Partea buna este ca anvelopele sunt realizate din materiale rezistente, astfel ca poti folosi cu incredere proiectele realizate!

Leagan pentru cei mici din cauciucuri vechi

Datorita rezistentei sale, cauciucul poate fi transformat si intr-un leagan sigur pentru cei mici. Agata-l de un copac sau fa-i un suport rezistent din fier pentru ca cei mici sa se bucure de el!


Suporturi pentru plante realizate din cauciucuri vechi

Poti taia cauciucurile in bucati egale si realiza din ele diferite suporturi. Leaga-le cu ajutorul unor franghii pentru a le putea muta usor. 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI