Cum poți să transformi salata de boeuf într-o adevărată operă de artă culinară

Cum poți să transformi salata de boeuf într-o adevărată operă de artă culinară

Cum să transformi salata de boeuf într-o operă de artă culinară pentru a impresiona invitații și pentru a decora spectaculos acest fel de mâncare iubit în întreaga țară.


Decorarea acestui fel de mâncare pentru masa de sărbători poate fi o modalitate perfectă pentru a te bucura de o adevărată operă de artă culinară în farfuria ta.

Cum decorăm salata de boeuf în perioada sărbătorilor de iarnă

Perioada sărbătorilor de iarnă ne oferă șansa de a ne juca cu mai multe ingrediente. De exemplu, în această toamnă te-ai ocupat depunerea murăturilor pentru iarnă. Acum le poți folosi pentru a decora cu ele salata de boeuf.

Castraveții murați, gogonelele, gogoșarii, conopida și morcovii pot fi folosiți pentru a fi adăugați ca decor în salata de boeuf.


Mai mult decât atât, te poți bucura de decorarea farfuriei și prin adăugarea ingredientelor în mod strategic pe marginea acesteia. Legumele nu trebuie adăugate doar în salata de boeuf, ci te poți bucura de decorarea farfuriei și prin elementele secundare pe care le pui lângă aceasta.

Ingredientul secret pentru o salată de boeuf delicioasă, dar și cu decorațiuni fantastice

Decorarea salatei de boeuf cu ajutorul ingredientelor de iarnă

Pentru un plus de savoare iarna aceasta, pot să decorezi salata de boeuf cu ingrediente specifice iernii. De exemplu, poți face salata de boeuf ceva mai ieșită din comun dacă o decorezi cu nuci.

Mai mult decât atât, semințele pot fi și ele puțin prăjite, iar apoi adăugate pe salata de boeuf pentru un plus de savoare.


De asemenea, chiar în platoul cu salată de boeuf sau pe marginea acestuia poți să adaugi câteva crenguțe de brad. Acestea vor aduce o mireasmă specifică sărbătorii de iarnă.

Idei pentru o masă de Crăciun cu bucate alese și decorațiuni fantastice

Ingredientul secret pentru o salată de boeuf delicioasă, dar și cu decorațiuni fantastice

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI