Ai 2 bai in casa? Transforma una dintre ele intr-o baie pentru oaspeti

Ai 2 bai in casa? Transforma una dintre ele intr-o baie pentru oaspeti

Nu ai inca o baie pentru oaspeti? Afla cum poti sa faci baia cat mai primitoare si potrivita pentru oaspetii tai.


Daca ai musafiri, cel mai important lucru este ca acestia sa se simta bine, intr-un mediu prietenos si placut. De aceea, baia este o incapere pe care trebuie sa o amenajezi astfel incat aceasta sa fie pe placul lor. Tine cont de aceste sfaturi si trucuri utile!

Alege decoratiuni placute!

Cel mai important, atunci cand amenajezi o baie, este sa reusesti sa faci ca aceasta incapere sa nu para una rece, ci una primitoare si prietenoasa. Alege seturi de covorase colorate si cu desene haioase sau in culori pastelate. Bineinteles, culorile de pe covorase trebuie sa se potriveasca cu celelalte culori din baie.

Ofera-le musafirilor tot confortul!

Asigura-te ca in baie exista toate lucrurile si produsele necesare: prosoape curate, sapun, sampon, gel de dus, balsam, pasta de dinti, periute noi, dar si hartie igienica suficienta. Ar fi stanjenitor ca musafirii tai sa nu aiba unul dintre aceste produse in baie.


O alta idee buna este sa le oferi musafirilor tai si cate o pereche de slapi de casa noi. Fa-ti musafirii sa se simta ca acasa!

Mai mult decat atat, nu uita sa pozitionezi toate aceste produse la vedere pentru ca ei sa nu fie nevoiti sa caute in dulapuri pentru a gasi samponul.

Galeria foto de mai jos este inspirationala si va ajuta sa decorati o baie simpla, fie ea de marime mica, medie sau mai mare!


Atunci cand decorezi o baie, sunt extrem de importante atat culorile alese pentru decor, cat si corpurile de iluminat. Incearca sa creezi aici un spatiu de relaxare cu lumina calda, placuta pentru ca ei sa se simta cat mai bine si cat mai „ca la ei acasa.”

 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI