Afla ce solutie 100% naturala sa folosesti impotriva manei!

Afla ce solutie 100% naturala sa folosesti impotriva manei!

Solutie 100% naturala pe care sa o folosesti impotriva manei! Cred ca fiecare dintre noi isi doreste sa aiba cultura bogata de legume pentru a ne bucura de preparate proaspete, naturale si sanatoase. Ce facem atunci cand intervin bolile nedorite care ne fac sa pierdem culturile la care am muncit atat de mult?


Boala ciupercii microscopice, mana, este una dintre cele mai cumplite boli. In formele sale violente, mana poate sa distruga complet culturile noastre la care am muncit cu atat de mult drag.

De aceea, astazi vreau sa va prezint o solutie 100% naturala care te va ajuta sa lupti impotriva manei!

Solutie 100% naturala pe care sa o folosesti impotriva manei

Ai nevoie de o solutie ce cuprinde 20% lapte si 80% apa. Cantitatile de lapte si de apa se pun in functie de marimea culturii pe care o ai. In ceea ce priveste laptele, cel mai potrivit este laptele de vaca. De preferat este sa se foloseasca un lapte proaspat si crud, venit direct de la vaca. Astfel, te vei asigura ca rezultatele vor veni numaidecat!


Daca nu dispui de un lapte proaspat de la vaca, atunci nu este o alegere nepotrivita nici sa optezi pentru laptele din comert sau chiar pentru zer.

Aceasta solutie se foloseste saptamanal si se aplica atat pe castaveti, cat si pe dovlecei, pepeni, tomate, dar si pe vita de vie.

Se pare ca aceasta solutie – care este in totalitate realizata din ingrediente naturale – este mai benefica si mai eficienta decat fungicidele.


lapte de vaca

Prevenirea acestei boli

Pentru a preveni boala care ne poate afecta foarte grav cultura, sfatul nostru este sa aplicati saptamanal aceasta solutie pe legumele voastre. Aplicarea se poate face o data sau de doua ori pe saptamana.

Foloseste un pulverizator in care sa pui solutie si aplic-o pe toata suprafata plantei. Insista cu aceasta solutie pe frunze, atat pe fata, cat si pe dosul acestora. Astfel, te vei asigura ca vei putea sa previi aceasta boala nedorita.

 

sursa foto: Pixabay


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI