Afla cum se realizeaza decoratiuni 3D din fotografii – pas cu pas

Afla cum se realizeaza decoratiuni 3D din fotografii – pas cu pas

Astazi ne-am propus sa va surprindem cu un singur proiect creativ. Dar nu orice fel de proiect ci unul cu totul deosebit. Daca va intrebati deja despre ce este vorba, va spunem inca de la inceput ca este un proiect simplu, sau cel putin asa pare la prima vedere. Iar pe cei care vor avea curiozitatea sa-l incerce, ii rugam sa nu uite sa ne trimita fotografii, postandu-le pe pagina noastra de facebook. Prin urmare propunem sa urmarim mai intai pasii pe care ar trebui sa-i parcurgem, dezvaluind totodata ca este vorba despre decoratiuni 3D.


Pentru inceput sa facem un scurt inventar al obiectelor de care veti avea nevoie pentru acest proiect creativ.

Va trebuie aproximativ 12 baghete din lemn taiate la dimensiuni. Tinem sa precizam ca baghetele trebuie sa aiba sectiunea in forma de triunghi. Lungimea baghetelor o alegeti voi in functie de fotografia pe care vreti sa o transformati intr-un frumos obiect decorativ. Si daca tot am amintit de fotografii, trebuie sa stiti ca veti avea nevoie de o fotografie pe un format mai mare, sugerandu-va totodata sa o imprimati color intr-un centru specializat.

Un alt lucru de care veti avea nevoie este o substanta pentru lipit, care ar trebui sa fie de calitate si nu in ultimul rand de o bucata de placaj.


Asadar, daca v-am facut curiosi, noua nu ne revine decat placuta misiune de a va invita sa urmariti imaginile de mai jos care va descriu pe larg fiecare etapa in parte. Iata!

decoratiuni

decoratiuni

Cu ajutorul unui creion, trasati linii, impartind fotografia in fasii egale ca dimensiune.

decoratiuni

Numerotati fiecare bucata in parte pentru a sti ordinea in care urmeaza sa le taiati si sa le lipiti pe baghetele din lemn.


Dupa ce ati terminat aceasta operatiune, lipiti baghetele pe placajul din lemn.

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI