3 Idei de ornamente de Craciun pe care le poti face chiar tu!

0
2033
craciun

3 Idei de ornamente de Craciun pe care le poti face chiar tu!

Confera-i casei tale un aer de sarbatoare in stil propriu. Creeaza-ti propriile ornamente de Craciun din lucruri pe care, probabil, nu le considerai necesare sau pe care le aruncai. Te invitam sa arunci o privire peste ideile noastre si vei economisi timp si bani, rezultatul fiind unul original si cu totul special.
De cate ori nu ai stat la cozile interminabile din supermarketuri si ai cumparat decoratiunile de Craciun la preturi piperate pentru ca nu ai avut timp sa faci cumparaturile cu mult inainte de Sarbatori? Hai sa vedem impreuna cum putem transforma obiectele in decoratiuni de-a dreptul magice.


1. Decoratiune din folie protectoare

Recunosti acest produs care, de altfel, ar fi fost aruncat? Iti propunem o idee unica: poti face etichete pentru cadouri sau ornamente pentru bradul de Craciun din aceste folii pentru sigilat. Unele alimente sunt acoperite pe parte de sus de aceste folii protectoare. Din acestea, copiii pot face usor ornamente, etichete sau alte decoratiuni inventive, scriind cu pixul sau cu o carioca pe ele mesajul pentru cei dragi.

ornament

ornament

Argintiul acesta straluceste in aer de sarbatoare.

ornament

2. Ghirlande din conuri de brad

Cautatul materialelor pentru urmatoarea decoratiune reprezinta jumatate din distractia ce te asteapta. In caz ca te-ai plictisit de ornamentele obisnuite si ai un perete pe care vrei sa-l decorezi, creeaza un lant special din conuri de brad. Poti folosit spray-uri cu sclipici pentru a le da diferite culori si un strop de stralucire sau le poti lasa asa pentru un aer vintage.


decoratiune

conuri3

decoratiune

Pentru a elimina energia negativa, poti decora un colt al casei cu aceste conuri si cu lumanari parfumate. Efectul este magic!

decoratiuni

decoratiune

 

3. Ornamente din capace metalice

Te-ai gandit vreodata ca poti face decoratiuni din capace metalice? Ei bine, da! Cu ajutorul unor unelte pe care oricine le are in casa, poti transforma niste capace banale in ornamente care nu au cum sa se sparga sau sa-i raneasca pe cei mici. Protejeaza-ti micutii si surprinde-ti invitatii cu aceste decoratiuni uluitoare!

decoratiuni Craciun

decoratiuni Craciun

Spor si asteptam sa ne aratati si voi ce alte decoratiuni homemade mai realizati!