Ambient boem pentru gradini decorate cu stil

0
1241

Ambient boem pentru gradini decorate cu stil

Stilul boem poate fi o abordare practica, dar si superba pentru gradina ta. Imagineaza-ti o gospodarie cu atmosfera boema si o vei adora!


Stilul boem se gasea, in trecut, in casele artistilor, scriitorilor, poetilor, muzicienilor si pictorilor. Lesne inteles deoarece acest stil este unul artistic, culorile sunt imbinate armonios, iar sentimentul transmis de acest stil este unul de relaxare completa, de libertate, dar si de confort placut.

Cuvantul „boem” a fost si este asociat cu persoanele carora nu le-a fost niciodata frica sa fie diferiti. Atunci cand esti diferit, acest lucru nu inseamna neaparat un lucru rau. Persoanelor carora le place sa iasa in evidenta, sa isi arate fara frica preferintele, intr-un mod placut, cu siguranta le place acest stil si se pot regasi cu usurinta in el.

O gradina amenajata intr-un stil boem este o gradina a oamenilor care nu au idei preconcepute, carora le place sa isi aleaga singur stilul si design-ul si care au o personalitate cu totul si cu totul unica.


Ideile de mai jos sunt alese special pentru persoanele care vor sa iasa in evidenta intr-un mod placut. Daca si tu simti ca este momentul sa redecorezi gradina sau spatiul in care iei masa, pe terasa, sunt convinsa ca te vei indragosti de cel putin una dintre aceste 34 de idei frumoase.

Gradini in stil boem

Daca iti doresti o astfel de gradina, in stil boem, trebuie sa stii ca nu exista reguli stricte pe care trebuie sa le urmezi. Lasa-ti imaginatia sa zboare si asigura-te ca design-ul pe care urmeaza sa il pui in aplicare este unul care transmite caldura sufleteasca, comoditate placuta, dar care te duce cu gandul la un climat exotic.

Cum arata o gradina in stil boem

Trasaturile specifice oricarui design boem sunt materialele inchise la culoare, lemnul masiv, insa aceste culori pot fi frumos imbinate cu unele culori pastelate.


De asemenea, intr-un design boem predomina culorile precum cafeniu, caramiziu, dar si grena.

Daca ai pe acasa piese vintage sau daca esti pasionat de colectionarea unor astfel de piese, atunci trebuie sa stii ca acestea se potrivesc perfect cu un design boem.

Accesorii boeme

Pentru a face gradina si mai interesanta, alege accesorii precum o tava de alama care sa iti infrumuseteze spatiul.


Poti opta pentru a merge la targurile de antichitati. Acolo, vei gasi o multime de accesorii, de produse frumoase, de piese de mobilier vintage care se potrivesc de minune cu stilul boem. Lasa-te condus de imaginatia ta, dar si de gusturile pe care le ai pentru a putea crea un design boem, un design care sa se potriveasca cu personalitatea ta in intregime.

Sunt de retinut cateva aspecte in ceea ce priveste stilul boem: combinatia inedita de imprimeuri marocane traditionale isi face perfect loc intr-un astfel de decor, culorile folosite sunt inchise la culoare, insa se pot combina perfect cu unele culori pastelate, dar si aprinse, iar lemnul masiv si lucrurile vintage sunt perfecte pentru un astfel de decor boem.

sursa foto: Pinterest