Amenajam eficient spatiul destinat uscarii rufelor – 17 idei practice pe care ar trebui sa le vezi

Amenajam eficient spatiul destinat uscarii rufelor – 17 idei practice pe care ar trebui sa le vezi

Daca spatiul destinat uscarii rufelor reprezinta pentru voi o problema, atunci aflati ca avem noi o multime de idei practice in acest articol. Am inceput comentariul cu aceasta fraza, deoarece amenajarea unui astfel de loc poate fi o problema si in mod special pentru cei care locuiesc la bloc.


De ce este spatiul destinat uscarii rufelor o problema

Pentru cei care stau intr-un apartament la bloc singurul spatiu disponibil pentru a fi amenajat cu sarme pentru uscatul rufelor este balconul, spatiu care nu are mai mult de 2 sau 3 metri patrati. Cu siguranta veti spune ca nu toate apartamentele au balcoane mici. Foarte adevarat. Exista blocuri cu balcoane construite pe toata lungimea apartamentului, ceea ce reprezinta un avantaj. In general blocurile turn au astfel de spatii generoase, daca ne veti da voie sa le spunem generoase unor balcoane de 1 metru latime si vreo 9 metri lungime. Ei bine, in ambele cazuri este nevoie de amenajarea unui loc special pentru uscatul rufelor.

idei practice idei practice

Cum organizam spatiul destinat uscarii rufelor – Idei practice

Dupa parerea noastra, ideea de a monta un sistem culisabil pe tavan este geniala. De ce pe tavan? Deoarece este un spatiu fara perspectiva de a fi amenajat in vreun fel si este un spatiu destul de generos. Iata mai jos imagini care vorbesc de la sine.

idei practice

idei practice

Idei practice pentru spatiul din curte

Nu scapa de ideile noastre, de a amenaja un spatiu destinat uscarii rufelor, nici cei care locuiesc la casa. In cazul lor nu o putem numi chiar o problema, deoarece un uscator clasic poate fi montat undeva in gradina interioara sau in balconul spatios al unei camere fara vedere la strada, deoarece ar strica tot esteticul casei, parerea noastra. Dar avem totusi cateva idei practice si pentru acestia. Iata!


 

sursa foto: pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI