Amenajarea balcoanelor – 16 idei minunate

0
8463

Amenajarea balcoanelor – 16 idei minunate

Marea majoritate a articolelor de pana acum in care va prezentam idei pentru amenajari de tot felul, au fost adresate in mod special persoanelor care locuiesc la curte, deoarece acestia beneficiaza de mult spatiu pe care-l pot aranja dupa bunul plac. Dar iata ca ne-am gandit sa le prezentam idei si celor care locuiesc intr-un apartament de bloc, mai precis idei pentru amenajarea balcoanelor, astfel incat si acestia sa poata beneficia de o oaza de liniste si frumusete chiar la ei acasa.


Cu totii stiti ca florile iubesc lumina soarelui si pentru ca a venit vremea sa le scoateti afara din casa si sa le asezati pe balcon, puteti profita de acest moment sa va amenajati un loc la fel de frumos si de relaxant precum al celor care stau intr-o casa la curte.

Pentru a beneficia de cea mai frumoasa priveliste, recomandarea noastra ar fi aceea de a alege sa va amenajati balconul cu flori cat mai colorate insa nu ar fi lipsit de importanta sa adaugati si cateva piese de mobilier, gen bancute sau obiecte decorative din lemn, pentru a crea acea atmosfera rustica des intalnita de voi.

Asadar daca v-ati hotarat ca a venit vremea sa amenajati balconul, iata cateva idei care va vor ajuta sa puneti in aplicare proiectele la care v-ati gandit de multa vreme.


amenajarea balcoanelor 2

amenajarea balcoanelor 3

amenajarea balcoanelor 4

amenajarea balcoanelor 5

amenajarea balcoanelor 6

amenajarea balcoanelor 7

amenajarea balcoanelor 8

amenajarea balcoanelor 9

amenajarea balcoanelor 10

amenajarea balcoanelor 11

amenajarea balcoanelor 12

amenajarea balcoanelor 13

amenajarea balcoanelor 14

amenajarea balcoanelor 15

amenajarea balcoanelor 16

amenajarea balcoanelor 1

via