Amenajarea creativa, in nuante superbe a unei garsoniere de 38 metri patrati

0
383

Amenajarea creativa, in nuante superbe a unei garsoniere de 38 metri patrati

Cum te poti bucura de amenajarea unei garsoniere de 38 metri patrati creativa, in nuante ce te cuceresc si cu idei absolut superbe? Am pregatit pentru tine astazi un articol complet cu o multime de idei frumoase, pentru fiecare camera in parte.


Sa locuiesti intr-o garsoniera poate fi o adevarata bataie de cap, mai ales daca spatiul este amenajat haotic. In proiectul de astazi iti prezentam o garsoniera ce are 38 metri patrati, un spatiu pe care poti sa il amenajezi si tu inspirandu-te din articolul de aici.

Amenajarea bucatariei

Partea buna la aceasta superba garsoniera este faptul ca are multa lumina naturala. Geamurile mari nu au fost acoperite, ba mai mult decat atat, langa ele a fost construit un spatiu unde poti chiar sa te relaxezi.

Sub acest spatiu se afla pe o parte un calorifer esential si practic, iar pe cealalta parte se afla un spatiu de depozitare mare si util.


Mobilierul de bucatarie este alb, are multe spatii de depozitare si este un loc util pentru o garsoniera mica.

Amenajarea camerei principale

Camera principala este impartita cu ajutorul unui delimitator ce tine loc de raft util, dar si de spatiu care imparte incaperea in doua parti mai mici. Aici poti depozita atat carti, dar si piese de decor.

Pe o parte a delimitatorului se afla o canapea spatioasa si confortabila, dar si un fotoliu util. Pe cealalta parte a delimitatorului se afla un pat mare si incapator unde poti sa dormi.


Patul este pozitionat langa fereastra, insa fereastra este acoperita cu draperii mari atunci cand ai nevoie de intuneric pentru a te odihni.

Chiar langa pat este amenajat un mic spatiu cu tablouri absolut superbe. Chiar daca garsoniera este micuta, de aici nu lipsesc piesele de ornament care fac ca incaperea sa aiba foarte mult bun gust. Tablourile in alb si negru iti incanta privirea, ele fiind parte integranta din decor.

Amenajarea unei bai dintr-o garsoniera

Bineinteles ca intr-o garsoniera mica nu vom gasi decat o baie la fel de micuta. Cu toate acestea, baia are o cada incapatoare, o chiuveta, oglinda, dar si un spatiu de depozitare amenajat sub chiuveta.


Mai mult decat atat, toaleta este amenajata intr-un colt intim, delimitat de pereti si construit un pic mai sus cu ajutorul unor trepte. In spatele toaletei se afla un spatiu de depozitare extrem de util.

Garsoniera este amenajata extrem de practic, astfel incat din acest loc nu are cum sa iti lipseasca nimic. Poate fi spatiul ideal pentru un cuplu ce se afla la inceput de drum, dar si pentru o singura persoana.

Decorarea deosebit de frumoasa a unei garsoniere de doar 35 metri patrati

3 Camere, 44 metri patrati si toate utilitatile necesare

Garsoniera eleganta de 28 metri patrati decorata in nuante de gri superbe

sursa foto: Pinterest