BCA – Materialul de constructie rezistent si usor de transpus in proiecte creative

BCA – Materialul de constructie rezistent si usor de transpus in proiecte creative

Betonul celular autoclavizat (BCA) este un material rezistent si potrivit atat pentru constructii, cat si pentru realizarea unor proiecte utile si creative.


Ce este BCA-ul?

Betonul celular autoclavizat (BCA) a fost produs pentru prima data in Yxhult, Suedia, de catre un arhitect suedez pe nume Johan Axel Eriksson, conform Wikipedia.org. BCA-ul este cunoscut de catre fiecare dintre noi a fi un material utilizat des si foarte des in constructii, atat pentru a intari structura, cat si a izola. BCA-ul este rezistent la foc, cat si la mucegai.

 

Unde folosim BCA-ul?

Materialul aceste este folosit atat pentru interior, cat si pentru exterior, insa noi ne-am gandit sa venim cu o serie de idei de proiecte creative. De asemenea realizate si pentru interior, cat si pentru exterior, aceste proiecte frumoase sunt usor de realizat si arata foarte bine!

 

Proiecte pe care le putem realiza si noi ar fi:


  • dulap creativ pentru casa;
  • masute si bancute pentru exterior;
  • suport pentru salteaua de la patul nostru;
  • birou pentru interior, dar si multe altele;

 

De ce sa alegem BCA-ul?

Ne putem folosi cu usurinta de acest material deoarece el poate sa fie taiat la dimensiunea pe care o doriti voi. Cum? Puteti folosi un fierastrau circular sau unul manual. Materialul poate fi slefuit foarte usor.

 

Curiozitati interesante pe care trebuie sa le stiti si voi

Stiati ca…?


Stiati ca BCA-ul este de pana la 5 ori mai usor decat betonul? Acesta este unul dintre motivele pentru care BCA-ul este ales atat de des. Poate fi transportat usor si nu este nevoie de materiale si utilaje sofisticate pentru a-l realiza.

Noi v-am pregatit o multime de proiecte in articolul de mai jos, proiecte pe care speram sa le admirati si voi si sa le puneti in aplicare.

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI