Amenajarea gardurilor astfel incat sa te bucuri de frumusetea lor

0
6755

Amenajarea gardurilor astfel incat sa te bucuri de frumusetea lor

Scoate-ti gospodaria in evidenta prin amenajarea gardurilor cu flori spectaculoase, colorate, pline de viata. Ti-am pregatit o galerie foto superba din care te poti inspira si tu pentru a decora gospodaria casei tale. Fie ca alegi sa plantezi flori ori ca optezi pentru proiecte de tipul Do It Yourself, pe langa gardul casei tale poti infrumuseta cu adevarat spatiul.


Gardul nu trebuie sa fie doar un simplu accesoriu, ci poate fi un adevarat decor care sa schimbe aspectul gospodariei tale. Daca ai un gard simplu, din lemn, acesta poate fi infrumusetat cu flori colorate.

Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a decora gardul casei tale. In acest fel, te vei bucura de o gospodarie superba, frumoasa, extrem de primitoare. Florile colorate nu doar ca arata superb, dar fac orice curte sa arate mai bine.

Ce plante cresc repede langa un gard

Atunci cand vine vorba de flori, acestea pot sa creasca pe langa gardul tau, infrumusetandu-l.


Inainte de a alege florile care sunt potrivite pentru a le planta langa gard, opteaza pentru nuante. De exemplu, daca vrei sa vopsesti mereu gardul tau de lemn cu un lac transparent, poti opta pentru flori colorate. Daca gardul este de o nuanta mai deschisa, alege flori sau arbusti decorativi in nuante ceva mai inchise.

Astfel de hortensii deosebit de frumoase sunt ideale pentru gardul tau. Nu cresc extrem de rapid, insa frumusetea lor este una cuceritoare. Descopera aici mai multe trucuri despre ingrijirea hortensiilor: Hortensiile, o adevarata onoare sa ai in curtea ta astfel de flori superbe.

De asemenea, langa un gard poti alege sa plantezi si tuia sau astfel de arbusti frumosi, superbi. Ei pot fi achizitionati ceva mai mari, astfel incat tu sa ai deja intimitatea in curtea pe care o doresti.


sursa foto: Pinterest