Amenajarea gradinii cu obiecte decorative fluorescente

Amenajarea gradinii cu obiecte decorative fluorescente

Amenajarea gradinii cu pietre desenate, va amintiti desigur de articolul recent postat pe pagina noastra Do It Yourself in care va prezentam idei pentru amenajarea gradinii cu astfel de obiecte decorative.


Iata ca si articolul de astazi se incadreaza intr-o oarecare masura in aceeasi categorie, numai ca de data aceasta va oferim idei de a folosi vopseaua fluorescenta. Puteti decora obiecte precum ghivecele pentru flori sau butucii de lemn pe care ii folositi pe post de scaune in gradina voastra. Insa cele mai interesante proiecte ni se par aleile pietruite la care s-a folosit vopsea fluorescenta reactiva UV. Veti vedea de ce.

Special pentru voi am cautat cateva caracteristici ale acestei vopsele pe care vi le enumeram mai jos, dar nu inainte de a va spune ca se gaseste in comertul romanesc si nu este foarte scumpa.

Vopseaua fluorescenta este un tip de vopsea speciala, sensibila la expunerea sub razele ultraviolete si contine pigmenti fluorescenti care prin proprietatile lor absorb lumina neagra si elibereaza in schimb lumina vizibila.


Dupa o expunere de numai cateva minute la orice sursa de lumina, obiectele vopsite vor lumina in intuneric in jur de 4 pana la 6 ore. Aceasta vopsea are proprietati atat fosforescente cat si fluorescente.

Se aplica pe obiecte la fel ca orice vopsea normala si are o putere de acoperire destul de mare iar efectul este atat de puternic incat ne da senzati unei lumini ascunse in spatele portiunii pe care a fost data.

Fiind o vopsea pe baza de apa nu este toxica, de aceea poate fi folosita si la interior.


Daca v-au placut ideile creative din acest articol, asteptam comentariile voastre pe pagina Do It Yourself iar daca exista cititori de-ai nostri care au pus in aplicare astfel de proiecte ii rugam sa ne impartaseasca din impresiilor lor.

amenajarea gradinii 2

amenajarea gradinii 3

amenajarea gradinii 6

amenajarea gradinii 7

amenajarea gradinii 8

amenajarea gradinii 9

amenajarea gradinii 10

amenajarea gradinii 11

amenajarea gradinii 12

amenajarea gradinii 1

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI