Amenajarea unui living room – Idei frumoase pentru toate gusturile

Amenajarea unui living room – Idei frumoase pentru toate gusturile

Amenajarea unui living room care să fie pe placul tău poate fi o provocare, însă proiectele de aici sunt menite să te inspire.


Locuiești la apartament sau la casă și nu știi cum să îți amenajezi living room-ul? Inspirația din galeria foto de mai jos te va ajuta pentru a amenaja un living room modern, o încăpere care să se potrivească în totalitate cu personalitatea ta.

Mai mult decât atât, ține cont de faptul că amenajarea acestui trebuie să fie pe măsura așteptărilor și celorlalte persoane care locuiesc în acea casă.

Cum sa amenajezi un living room mic

Trucurile pe care le poți aplica pentru ca o încăpere mică se pară mai mare sunt multiple. În aceste trucuri intră și alegerea unor oglinzi mari. Oglinzile țin locul unor ferestre și împrăștie lumina naturală în întreaga încăpere.


Acestea pot fi poziționate pe un perete sau pe ambii pereți din sufrageria ta. Nu este o practică pe care o întâlnim des în apartamentele din România, însă oglinzile din sufrageria ta poți schimba cu adevărat întreaga încăpere.

Amenajarea unui living room mare

Dacă încăperea ta este ceva mai mare, poți folosi spațiul extra pentru a amenaja câteva locuri în plus. De exemplu, în sufrageria casei tale poți amenaja un mic spațiu pentru dining.

Amenajarea unei mese poate fi importantă atât pentru a luat cina cu cei dragi, dar și pentru a avea un spațiu ideal pentru cocktail-uri sau o cafea cu prietenele.


Spatiu confortabil, relaxant si placut amenajat chiar la fereastra

Living room mic, dar chic, amenajat intr-un stil aparte

Living room elegant – Idei superbe de amenajari pentru casa ta

 

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI