Mileuri crosetate, spray-uri colorate si putin talent, inseamna decoratiuni uimitoare

Mileuri crosetate, spray-uri colorate si putin talent, inseamna decoratiuni uimitoare

Va marturisim ca ne-ar fi placut sa fim talentati la pictura, dar cum natura i-a inzestrat doar pe unii dintre noi, trebuie sa ne multumim asa cum suntem. Nu mica ne-a fost mirarea cand am descoperit ca se poate picta si fara sa fii talentat. De ce am spus asta? Pentru ca putem deveni si noi artisti fara sa ne straduim prea mult. Cu alte cuvinte, sa “trisam” putin. Din acest motiv v-am pregatit cateva proiecte numai bune de asa ceva. Asadar va propunem sa pictati cu doar doua lucruri, spray-uri colorate si mileuri crosetate.


Si uite-asa vechile mileuri ale bunicii devin “instrumente de pictat”. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va procurati un suport pe care sa le asezati, cartonul pare cea mai buna varianta, iar cu spray-urile colorate sa pulverizati peste ele. Avantajul unui astfel de proiect ar fi acela ca puteti alege ce model vreti. Singurul dezavantaj ar fi ca stricati frumusete de mileuri. Insa de dragul artei, merita. Prin urmare va invitam sa urmariti tutorialele de astazi pentru a realiza cele mai frumoase picturi.

Si perdelele dantelate sunt ideale pentru asa ceva. Nu spunem acuma sa le stricati si pe acelea. In fine, vedeti voi pana la urma ce alegeti.

mileuri crosetate 2

mileuri crosetate 3

mileuri crosetate 4

mileuri crosetate 5

mileuri crosetate 6

mileuri crosetate 7

mileuri crosetate 8

mileuri crosetate 9

mileuri crosetate 10

mileuri crosetate 1

via


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI