Amenajari cu plante care transforma balconul intr-o oaza de frumusete

0
1249

Amenajari cu plante care transforma balconul intr-o oaza de frumusete

Indiferent de locul in care sunt asezate sau de numarul lor, florile sunt cele care raspund dorintei noastre de a fi inconjurati de frumos. Tot ele sunt responsabile de peisajele minunate pe care le vedem in fiecare dimineata de la fereastra casei. Propunem asadar sa urmarim cateva idei de amenajari cu plante, dar mai ales cum sa transformam balconul intr-o oaza de verdeata.


Amenajari cu plante sau cum transformam balconul intr-un spatiu de relaxare

Cine a crezut ca avem idei de amenajari doar pentru cei care locuiesc la curte, s-a inselat. Ei bine, astazi ne-am gandit sa-i satisfacem cu idei de decoruri minunate si pe cei care stau la bloc. Prin urmare le-am pregatit o serie de proiecte frumoase, proiecte care le aduc gradina la fereastra. Sau mai bine spus le aduc gradina pe balcon. Iar motivul nu este decat unul singur. Si ei isi pot amenaja cu usurinta o gradina in miniatura, astfel incat sa se poata bucura pe toata durata anotimpului calduros de privelisti minunate.

amenajari cu plante

Infrumusetam balconul cu flori decorative – Idei practice

Chiar daca este vorba despre un balcon deschis sau despre unul inchis, concluzia este una singura. Florile sunt cele care imbraca in culoare si infrumuseteaza tot spatiul respectiv, datorita faptului ca si-au castigat titlul de designeri priceputi.

amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante amenajari cu plante

Cum sa infrumusetam balconul cu plante verzi

Pentru a ne bucura din plin de flori si natura, ar trebui sa profitam de fiecare centimetru de pe balcon. De exemplu, putem crea perdele verzi cu ajutorul plantelor cataratoare. Mai mult de atat, aceste plante ne ofera si umbra dupa care tanjim in zilele calduroase de vara. Nu stiti cum? Va spunem noi. Pe suporturi construite pe verticala, suporturi asemanatoare arcadelor, dar in miniatura. Un alt mod de a crea perdele verzi il reprezinta paravanele din lemn. Iata!


sursa foto