Amenajarea bucatariei pe balcon – 16 idei moderne in articolul de mai jos

Amenajarea bucatariei pe balcon – 16 idei moderne in articolul de mai jos

Amenajarea bucatariei pe balcon nu mai reprezinta nici o noutate. Toti procedam in felul acesta atunci cand spatiul din casa nu este suficient. La fel procedam si atunci cand avem ceva mai multi metri patrati, in principal datorita faptului ca orice spatiu economisit inseamna mai mult loc in apartament.


Amenajarea bucatariei pe balcon – Avantaje si dezavantaje

De ce extinderea bucatariei pe balcon? Deoarece balconul poate fi considerat ca facand parte integranta din locuinta. Un astfel de spatiu poate fi amenajat in multe feluri. De exemplu amenajarea unei bucatarii dotata cu strictul necesar poate fi un avantaj deoarece ne scuteste de deranjul gatitului in casa. Un alt avantaj ar fi economisirea spatiului. Dar sa vorbim putin si despre dezavantaje.

Un prim dezavantaj ar fi acela ca in timpul gatitului, un astfel de spatiu se incalzeste mult mai repede decat intr-o bucatarie obisnuita. De aceea investitia intr-un aparat de aer conditionat este aproape obligatorie. Un alt dezavantaj ar fi ca un astfel de loc nu permite amenajarea cu multe piese de mobilier.

Daca ne gandim mai bine, putem spune ca acest dezavantaj poate deveni un avantaj. De ce? Deoarece putem transforma un balcon spatios intr-un loc ideal pentru servit masa in familie.


Mica bucatarie din balcon – Idei de amenajari elegante

Dar pana la urma, indiferent de destinatia pe care o vom da balconului, fie amenajam o mica bucatarie sau il transformam intr-un loc doar pentru servit cina in familie, tot bine este, deoarece nu facem altceva decat sa castigam cat mai mult spatiu.Din acest motiv, un astfel de spatiu ar trebui amenajat cat mai confortabil dar mai ales elegant.

Este inutil acum sa mai spunem ca gadgeturile de ultima generatie transforma in totalitate mica bucatarie de pe balcon, dar si piesele de mobilier alese cu grija. Priviti!

amenajarea bucatariei amenajarea bucatariei amenajarea bucatariei

sursa foto: pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI