Amenajari cu stil care aduc un plus de design imprejmuirii casei

Amenajari cu stil care aduc un plus de design imprejmuirii casei

Odata construit nu prea mai avem cum sa infrumusetam gardul casei decat cu flori de sezon. Insa sezonul florilor trece si ramanem cu acelasi spatiu plictisitor din punct de vedere estetic. Dar pentru ca noi avem intotdeauna subiecte interesante cu care vrem sa va captam atentia, ia priviti mai jos cateva idei de amenajari cu stil, astfel incat si gardul sa poata fi infrumusetat cu usurinta.


Gardul ca spatiu privat – Idei de amenajari cu stil

Construirea unui gard care sa imprejmuiasca locuinta nu inseamna doar modul nostru de a ne delimita de ceilalti, ci mai inseamna propriul spatiu privat. Construit din diferite materiale, incepand de la tabla, lemn, beton sau piatra decorativa, un gard nu face altceva decat sa desavarseasca aspectul exterior al casei. Clasic sau modern, gardul reprezinta pana la urma cartea noastra de vizita.

amenajari cu stil amenajari cu stil

Ne remarcam prin originalitate cu aceste idei de amenajari cu stil

Fie ca este vorba despre propria persoana sau este vorba despre spatiul in care locuim, cu totii dorim sa ne remarcam prin originalitate. Originalitate care nu inseamna altceva decat propriul stil. Ei bine, da. Putem vorbi de propriul stil chiar si in cazul amenajarilor exterioare. Si in mod special al imprejmuirii casei. Tocmai de aceea am pregatit mai jos cateva imagini din care sa ne inspiram cu totii.

amenajari cu stil amenajari cu stil

Imbunatatim aspectul gardului cu aceste idei de panouri decorative

Cunoscute sau nu, panourile decorative combina stilul clasic cu cel modern. Iar cand spunem clasic ne referim bineinteles la imprejmuirea propriu-zisa, elementul modern fiind de data aceasta panoul decorativ. Prin urmare suntem de parere ca un gard infrumusetat cu panouri de acest gen, nu poate decat sa atraga priviri admirative. Panouri, pe care daca stim cum sa le punem in valoare, si ne referim aici la iluminatul nocturn, pot transforma si cel mai monoton spatiu intr-un spatiu spectaculos din punct de vedere estetic.


amenajari cu stil amenajari cu stil amenajari cu stil amenajari cu stil amenajari cu stil

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI