Refoloseste si tu pungile din plastic intr-un mod creativ – Idei practice

Refoloseste si tu pungile din plastic intr-un mod creativ – Idei practice

Aproape toti pastrati intr-o punga de plastic mai multe pungi, si ar trebui sa recunoasteti ca atunci cand mergeti la supermarket, odata cu cumparaturile mai achizitionati cel putin 2 sau 3, care intr-un final ajung intr-un sertar din bucatarie, dar pe care le aruncati la un moment dat.


Ei bine, noi va propunem sa nu le mai aruncati deoarece avem idei practice in articolul de astazi de a realiza diverse obiecte utile din toate pungile de plastic pe care le aveti. Ce puteti realiza din ele? Spre exemplu, puteti realiza cu mare usurinta niste cosulete sau genti in care sa tineti micile obiecte din casa precum carligele de rufe sau papiotele de ata. Dar nu va opreste nimeni sa realizati unele si mai mari pentru a pastra in ele diversele cumparaturi de la piata, cum ar fi legumele sau fructele de sezon.

Cum sa incepeti un astfel de proiect? Simplu. Cu ajutorul unui croset. Asadar daca stiti catusi de putin sa crosetati, iata cateva tutoriale care va arata in cateva etape, pasii pe care trebuie sa-i urmati.

Dintre toate aceste idei practice, cel mai mult ne-a placut cosuletul la realizarea caruia s-au folosit fasii din plastic si un pet din aluminiu.


Prin urmare daca va incanta aceaste idei minunate si vreti sa reciclati pungile din plastic, o puteti face intr-un mod cat mai creativ realizand din ele obiecte folositoare pentru casa. Iata!

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI