Amenajari interioare care aduc ineditul in decorul casei – Idei de foto wall

Amenajari interioare care aduc ineditul in decorul casei – Idei de foto wall

Poate din cauza faptului ca noi suntem ceva mai conservatori, suntem si putin mai sceptici in ceea ce priveste ideile de amenajari interioare imprumutate de la altii, idei precum family tree, care in traducere libera inseamna un copac desenat pe un perete din locuinta, pe ramurile caruia se gasesc fotografii cu membrii familiei sau foto wall care inseamna un perete decorat in intregime, sau aproape in intregime, cu tablouri sau cu fotografii reusite.


Nu putem sa nu recunoastem, chiar si noi cei mai conservatori, ca astfel de amenajari sunt interesante tocmai prin faptul ca aduc in decorul casei ideea de inedit, dar si faptul ca cei care nu se feresc de astfel de idei de amenajari interioare sunt tinerii, care isi amenajeaza locuinta folosindu-si din belsug creativitatea si imaginatia.

Asadar daca vreti sa stiti cum sa asezati pe un perete cateva din fotografiile pe care le aveti, poate ca nu ar fi rau sa aruncati o privire peste imaginile de mai jos si sa aflati ca nu pot fi asezate oricum, ci dupa niste reguli simple, astfel incat sa existe o simetrie perfecta intre ele.

amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare amenajari interioare

Un loc pe care il amenajam frecvent cu tablouri este locul de deasupra canapelei din living, si asta pentru ca este un spatiu care atrage privirea. Iata mai jos cum ar trebui sa arate un astfel de perete!


Un alt spatiu pe care il putem decora cu fotografii este spatiul scarilor interioare. Si aici am pregatit idei de amenajari interioare astfel incat sa nu dam gres cu decoratul.

Pentru ca reusita sa fie deplina va sugeram sa va inspirati si din colajele de mai jos, colaje care va ofera informatii despre dimensiunea ramelor dar si despre felul cum acestea ar trebui combinate pentru ca decorul sa fie unul spectaculos.

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI