Amenajarea unor încăperi ce sunt luminoase, ce par mari și primitoare

Amenajarea unor încăperi ce sunt luminoase, ce par mari și primitoare

Dinamica acestor încăperi este una cu care te vei identifica pe loc deoarece o încăpere luminoasă, mare și primitoare este o încăpere prietenoasă.


În articolul de astăzi am pregătit pentru tine câteva idei creative, dar și proiecte din care să te inspiri.

De ce trebuie să ținem cont atunci când amenajăm o încăpere

O încăpere poate fi amenajată atât în funcție de preferințele personale, dar și în funcție de ceea ce vrei să transmiți prin designul ei.

Atunci când vine vorba de living room, aceasta este o încăpere unde ne relaxăm, o încăpere unde petrecem timp cu cei dragi, dar și un spațiu unde putem avea amenajat un mic birou de lucru. De asemenea, dacă ai un living room ceva mai mare, aici poți să amenajez și un loc de dining.


Pereții albi, plantele verzi, dar și ornamentele sunt cele care vor aduce un echilibru în living room. De exemplu, este recomandat să poziționezi în casa ta cat mai multe plante verzi deoarece acestea te scapă de toxine și te ajută să fii mai productiv. De asemenea, nu uita de ornamentele care vor oferi personalitate fiecarei încăperi.

Texturile sunt și ele importante atunci când vine vorba de designul oricărei camere. De la texturile de pe perete, până la cele ce se află printate și imprimate în piesele de mobilier sau în piesele de decor. Pernele, păturile și canapeaua pot să aibă texturi diferite, cu forme geometrice în diferite mărimi.

Luminozitatea încăperii este și ea la fel de importantă. Aceasta este dată atât de nuanțele deschise din acea încăpere, de ornamentele ce sunt cat mai minimaliste, de piesele de mobilier, dar și de lumina naturală. Ai grijă să lași cât mai multă lumina naturală să intre în camera ta.


Plante verzi, înalte, ce decorează superb colțurile din living room sau hol

Living room mic, dar chic, amenajat intr-un stil aparte

Living room elegant – Idei superbe de amenajari pentru casa ta

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI