Amenajari interioare care economisesc o multime de spatiu in baie

Amenajari interioare care economisesc o multime de spatiu in baie

Idei de amenajari interioare care economisesc o multime de spatiu in baie. Am ales acest subiect din doua motive. Primul motiv este faptul ca baia e una din incaperile casei care are cei mai putini metri patrati. Iar al doilea motiv, este pentru ca putem amenaja eficient o astfel de incapere.


Baia, un spatiu care poate fi amenajat eficient – Idei de amenajari interioare

Ar trebui sa recunoastem ca felul cum amenajam incaperile casei se reflecta in confortul nostru zilnic. Si vedem ca pe ceva normal sa acordam intaietatea, din punct de vedere al amenajarilor, principalelor incaperi din locuinta, incaperi precum sufrageria, dormitorul sau bucataria, lasand pe ultimul loc baia. Dar si baia merita toata atentia noastra.

amenajari interioare amenajari interioare

Un mobilier eficient inseamna mai mult spatiu in baie – Idei de amenajari interioare

Oricine stie din ce se compune mobilierul unei bai. Clasicul dulap cu oglinda, chiuveta, vasul pentru wc si cada sau cabina de dus, fiind singurele elemente de design care se incadreaza intr-o astfel de incapere. Iar asta ne face sa renuntam la montarea unei masini de spalat din motive lesne de inteles, respectiv a lipsei spatiului. Insa nu va intristati deoarece avem noi o multime de idei de a incorpora in baie un astfel de electrocasnic indispensabil.

amenajari interioare amenajari interioare

Cum economisim spatiul din baie – idei de amenajari interioare practice

Haideti sa privim putin si partea practica a acestor tipuri de amenajari interioare. Dupa parerea noastra, este mult mai simpla si mai comoda montarea unei masini de spalat in baie. Spunem asta deoarece consideram ca un astfel de electrocasnic ar reduce din spatiul de organizare al bucatariei spre exemplu, incapere preferata ca loc pentru un astfel de aparat.


Spatiu mic, idei multe

Din punctul nostru de vedere aceste idei de amenajari sunt ideale acolo unde spatiul din baie este insuficient. De aceea, daca v-ati decis ca a venit vremea sa redecorati baia, iata un bun prilej de a va inspira din articolul de astazi.

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI