Amenajari interioare cu decoratiuni 3D, decoratiuni pe care le putem realiza si singuri

0
3129

Amenajari interioare cu decoratiuni 3D, decoratiuni pe care le putem realiza si singuri

De ce sa lasam un perete gol, cand putem sa-l infrumusetam cu niste stickere? Am inceput acest comentariu cu o intrebare cat se poate de simpla, deoarece vrem sa va aratam in articolul de astazi o multime de idei de amenajari interioare cu decoratiuni 3D, pe care le putem confectiona chiar noi.


Asadar nu trebuie sa le cautam prin magazinele de specialitate, si sa dam o multime de bani pe ele, ci ni le putem realiza singuri din cateva accesorii, printre ele numarandu-se una sau mai multe coli de hartie colorata, putina banda dublu adeziva si un desen scos la imprimanta cu un model preferat.

Decoratiunile din imaginile de astazi sunt sub forma unor fluturi, insa nu ne impiedica nimeni sa ne decoram peretii cu flori sau frunze 3D, spre exemplu. Trebuie sa va marturisim ca gasim interesante aceste idei de amenajari interioare cu stickere sau decoratiuni 3D.

Asadar, daca vrem sa le confectionam, ar trebui mai intai sa desenam pe o coala de hartie colorata modelul preferat iar cu ajutorul unei foarfece bine ascutite sa le decupam. Dupa aceasta operatiune, migaloasa de altfel, in sensul ca cere timp si rabdare din partea noastra, le indoim sau mai bine spus, le asezam cu mana pentru a capata forma tridimensionala, si lipim intr-un final banda adeziva pe una din parti.


Dupa aceasta etapa, ceea ce ne mai ramane de facut este sa aplicam stickerul 3D pe perete, dupa un model prestabilit, nu la intamplare asa cum ati fi crezut. Iar pentru ca decorul sa aiba continuitate, ne putem folosi de urmatorul truc. Marcam cu creionul un cerc pe perete si lipim micile ornamente 3D in jurul lui. Priviti!

Nu uitati ca asteptam sa comentati aceste idei de amenajari interioare pe pagina noastra de facebook.

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

amenajari interioare

sursa foto