Cum reciclam intr-un mod creativ recipientele din plastic – 19 proiecte uimitoare

0
1880

Cum reciclam intr-un mod creativ recipientele din plastic – 19 proiecte uimitoare

Este usor sa aruncam sticlele din plastic. Le aruncam selectiv si gata. Insa noi ne-am propus altceva. Sa va convingem, prin intermediul acestor 19 proiecte, ca astfel de ambalaje pot fi transformate cu usurinta in obiecte decorative uimitoare. Aflam asadar din acest articol cum reciclam intr-un mod creativ recipientele din plastic.


Cum reciclam pet-urile si le transformam in decoratiuni uimitoare

Inainte de a afla ce fel de obiecte decorative putem realiza din pet-uri, poate ca ar trebui sa trecem in revista cateva din accesoriile necesare, nu multe la numar. Este lesne de inteles ca primele accesorii sunt chiar pet-urile. Mai avem nevoie de o sursa cu flacara deschisa, sa zicem o lumanare, si de o substanta cu care sa le coloram. Dar nu neaparat. Le putem lasa asa cum sunt, respectiv culoarea lor originala. Spunem asta deoarece exista pet-uri de toate culorile. Incepand de la cele transparente si pana la cele in nuante de maro sau verde. Exact ceea ce ne trebuie.

Spre exemplu, putem folosi pet-urile de culoare verde pentru a realiza niste frunzulite mici, iar pe cele maro pentru a decupa un trunchi de copac.

Urmeaza sa va spunem acum de ce este necesara sursa cu flacara deschisa. Noi am sugerat folosirea unei lumanari, dar se poate utiliza si o bricheta. Ei bine, avem nevoie de flacara pentru a finisa marginile fragmentelor din plastic. Simpla trecere pe deasupra flacarii face ca acestea sa devina mai putin taioase si mai maleabile.


Cum reciclam intr-un mod creativ creativ recipientele din plastic

Din multitudinea de idei de a recicla intr-un mod creativ recipientele din plastic, astazi le-am ales pe cele mai interesante. De exemplu, pentru a obtine un obiect decorativ dantelat avem nevoie de o foarfeca bine ascutita, de imaginatie dar si de multa indemanare. Iata!

In cautarea unui alt subiect cu care sa va surprindem, incheiem articolul de astazi dar nu fara a va invita sa urmariti si sa admirati aceste proiecte minunate.

cum reciclam cum reciclam cum reciclam cum reciclam cum reciclam

sursa foto: Pinterest