Amenajari interioare cu mese decorative – Idei de a economisi spatiu

0
898

Amenajari interioare cu mese decorative – Idei de a economisi spatiu

Atunci cand amenajam o incapere, de fiecare data ne lovim de problema spatiului. Daca celelalte corpuri sunt asezate pe laturile peretilor, masa este cea care ocupa locul din centrul camerei, prin urmare trebuie sa-i acordam o importanta deosebita. De aceea ne-am gandit sa va prezentam 17 idei de amenajari interioare cu mese decorative.


La momentul actual putini sunt cei care mai au in mijlocul livingului o masa mare pentru reuniunile in familie, cei mai practici preferand mesele care se pliaza si care pot fi asezate intr-o laterala, la fel ca celelalte corpuri de mobilier. Nimic rau in asta. Insa cei care vor sa castige cat mai mult spatiu, opteaza pentru o simpla masuta de cafea, care este mai practica si mai usor de incadrat.

De aceea ne-am gandit ca poate vreti sa va inspirati din aceste idei de amenajari cu cele mai practice si mai elegante mese de interior.

Fara indoiala ca aceste masute pentru cafea sunt realizate intr-un atelier de specialitate si nu sta in puterea noastra sa va spunem de unde le puteti procura, deoarece nu stim, insa ideea in sine este una foarte buna si demna de luat in seama. Cel mai probabil pot fi facute pe comanda de la o firma care confectioneaza mobilier multifunctional.


Ceea ce ne-a atras noua atentia la aceste modele este finetea liniilor unice, care se deosebesc cu mult de cele clasice, principala caracteristica fiind eleganta dar si extravaganta. Dar sa nu uitam de cel mai important aspect si anume acela al functionalitatii.

Prin urmare impartasim cu voi aceste idei de masute decorative care definesc decorul unei incaperi si asta deoarece pe noi ne-au cucerit cu adevarat.

Avem un model preferat, pe care il consideram a fi unul reusit si pe care vi-l dezvaluim mai jos.


amenajari interioare

amenajari interioare

 

amenajari interioare

amenajari interioare

Modelul nostru preferat.

 

 

sursa foto