Apa minerală carbogazoasă și multiplele ei beneficii în gospodăria noastră

0
260

Apa minerală carbogazoasă și multiplele ei beneficii în gospodăria noastră

Apa minerală este asociată cu sănătatea încă de pe vremea romanilor. Lor le plăcea să bea apă minerală la fel de mult cum le plăcea și să facă baie în aceasta. Prima apă acidulata a fost vândută în anii 1700, în America de Nord.


Apa minerală naturală a fost denumită inițial sifon, după o regiune din Germania. Aceasta este o apă efervescentă naturală, în timp ce apa gazoasă este îmbogățită artificial cu bioxid de carbon.

Această apă minerală poate fi folosită în mai multe feluri în gospodăria noastră, nu doar pentru a fi servită ca atare.

Face clătitele și vafele mai pufoase

Probabil că această metodă este una dintre cele mai populare metode de a folosi apa minerală. Dacă vă plac clătitele și vafele mai pufoase, tot ce trebuie să faceți este să adăugați în rețeta de preparare apă minerală. Te vei bucura de un mic dejun surprinzător de ușor și de pufos. Bulele de aer umflă foarte mult aluatul.


Scoate petele de pe materialele textile

Apa minerală te ajută să cureți petele de grăsime de pe tricotajele mai groase. Tot ce trebuie să faci este să torni apă minerală pe ele și apoi să le freci ușor cu o periuța. Freacă mai energic cu periuța petele de pe covoare sau de pe alte articole de îmbrăcăminte mai puțin delicate.

Ce poti face cu cenusa care iti ramane de la arderea lemnelor – Idei utile

Desfacerea stridiilor

Dacă îți plac stridiile, dar ți se pare că este aproape imposibil să le desfaci cochiliile, încearcă să le înmoi în apă minerală înainte de a te apuca de treabă. Să nu îți închipui că stridiile vor sări pur și simplu din cochilie, dar se vor desface mult mai ușor.

6 Lucruri utile si eficiente pe care le poti face cu folia de aluminiu

 

sursa foto: Pinterest